Megható üzenet a szamócák között - Cuki történet egy olvasótól

esküvő üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlenül aranyos olvasói levél érkezett szerkesztőségünkbe. Egy balmazújvárosi olvasónk bukkant kertjében egy jókívánságlufira.

"Az a meglepetés ért a mai napon, hogy találtam egy képeslapot a szamócáim között. Ez egy különleges képeslap, ami egy léggömbre volt rárögzítve, és mikor a lufi kidurrant, az ajándék a kertemben landolt.
Ezt az üzenetet az ausztriai Schwanenstadt településről címezték meg, és hihetetlen módon egészen 700 km-t utazott idáig! Azt hiszem ez egy kívánságlufinak nevezett dolog, amit „Tina és (nemtudomelolvasni) esküvőjén küldte fel az éterbe Crishtopher & Shara sok további vágyakat és (nemtudomelolvasni) lufikat kívánva ezzel az ifjú párnak...”

Forrás: Olvasói fotó


"Nem tudom, mióta heverhetett a földön, már sajnos a csigák is belekóstoltak egy kicsit, viszont szeretném megtalálni a feladókat, okozva nekik egy boldog pillanatot és ehhez szeretném kérni az Önök segítségét!"

Reméljük, az üzenet mihamarabb célba ér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.