Az önkormányzat tehetetlen: továbbra is praktizál a barátnőjét savval leöntő orvos

Forrás: AFP / PhotoAlto / Frédéric Cirou -
lúg gyermekorvos sav bűncselekmény nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekorvosként dolgozik a Terézvárosi Egészségügyi Szolgáltatnál a férfi, akit azzal vádolnak, hogy lúggal öntötte le barátnője nemi szervét, majd egy szőnyegbe csavarva magára hagyta a lakásában. 

Még 2013 márciusában gyanúsították meg az akkor a Budai Irgalmasrendi Kórház főigazgatójaként dolgozó férfit azzal, hogy bántalmazta és savval öntötte le volt barátnőjét. Jelenleg a Terézvárosi Egészségügyi Szolgáltatnál gyermekorvosként praktizál a vádlott, aki nem is hajlandó felbontani a szerződését.

Képünk illusztráció Forrás: AFP / PhotoAlto / Frédéric Cirou

A hírek kikerülése után az önkormányzat megvizsgálta a B. Krisztiánnal kötött szerződést, de nem tudták felbontani, ezért magát az orvost kérték meg arra, hogy önként bontsa fel azt - hangzott el a Tényekben. A férfi viszont nem hajlandó erre, azt mondja, igaztalanul vádolják, és

őt is megilleti az ártatlanság vélelme, vagyis amíg nem lesz ítélet az ügyben, nyugodtan dolgozhat gyermekorvosként, hiszen a munkájára nem volt panasz.

Az önkormányzat keresi a helyzet megoldásának további, jogi lépéseit, miközben a sértett, Erika megannyi palsztikai műtét után sem képes vizeletűrítésre és szexuális életre.

Öt közismert magyar erőszakoló, aki megúszta

Vannak hivatások, amelyek dolgozóit a közvélemény ösztönösen felruházza bizonyos pozitív tulajdonságokkal: azt várnánk el, hogy egy tanárként, orvosként, esetleg vallási vezetőként dolgozó személy az átlagnál több szociális érzékenységgel és empátiával bír. Az utóbbi időben viszont egyre több olyan történet lát napvilágot, amikor egy felelősségteljes pozícióban dolgozó ember brutális módon élt vissza hatalmával. A következőkben összegyűjtöttünk néhányat a közelmúltban nagy nyilvánosságot kapó, nők és gyermekek ellen elkövetett erőszakos esetekből.
Brutális gyilkosság Óbudán: szeméttárolóban találtak rá a holttestrehttp://www.life.hu/news/20160429-gyilkossag-obudan-szemettaroloban-talalt-ra-a-rendorseg-a-holttestre.htmlA rendőrség csütörtök délután elfogta a 45 éves férfit, aki a gyanú szerint agyonverte ismerősét, testét pedig egy szeméttárolóban rejtette el. News--Halálra gázolt egy embert a vonathttp://www.life.hu/news/20160429-halalra-gazolt-egy-embert-a-vonat-1.htmlHalálra gázolt egy személyvonat péntek hajnalban egy férfit Tokaj és Tarcal között. News--Kezdődnek a ballagások országszertehttp://www.life.hu/news/20160429-hetvegen-es-penteken-ballagnak-a-diakok.htmlPénteken és a hétvégén országszerte elballagnak a diákok a középiskolákból, majd hétfőn a magyar írásbelikkel megkezdődnek az érettségi vizsgák. NewsOrigoÁprilisi havazás: Tízcentis hótakaró borítja a Kőszegi-hegységethttp://www.life.hu/news/20160428-tizcentis-hotakaro-boritja-a-koszegi-hegyseget.htmlBár szerdán az ország egyetlen részében sem sütött a nap, de meglepő módon a Kőszegi-hegyégben havazott is, méghozzá úgy, mintha tél lenne. NewsOrigoGyászol Sváby András - Hatalmas veszteség értehttp://www.life.hu/news/20160428-gyaszol-a-tv2-naplo-egykori-musorvezetoje-svaby-andras.htmlSúlyos veszteséggel kellett szembenéznie Sváby Andrásnak, a Napló egykori műsorvezetőjének. News--Bíróság elé állhatnak a budapesti bordélyház üzemeltetőihttp://www.life.hu/news/20160428-vademeles-var-a-kinai-selyemfiukra-akik-a-vad-szerint-budapesti-bordelyhazakat-uzemeltettek.htmlVádemelés vár azokra a kínai állampolgárokra, akik a gyanú szerint Kínából toboroztak örömlányokat, majd egy pesti lapban reklámozták a szolgáltatást. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.