lezuhanás helikopter baleset Bergen Norvégia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A helikopter fedélzetén a hírek szerint 17 ember utazott, túlélőkről egyelőre nem tudnak.

A mentőalakulatok szerint teljesen megsemmisült a helikopter, amely pénteken zuhant le a norvégiai Bergen közelében - írja az Origo.

A Localnak szemtanúk hatalmas robbanásról számoltak be, néhányan több embert látni véltek a tengerben. A norvég TV2 tévécsatorna eleinte úgy tudta, a fedélzeten utazó 17 ember közül néhányat sikerült kimenteni, később azonban a rendőrség szóvivője elmondta: nem tudnak túlélőkről.

Először szólalt meg Bobbi Kristina Brown halála óta az elhunyt lány szerelme, Nick Gordonhttp://www.life.hu/news/20160427-bobbi-kristina-brown-halala-utan-eloszor-szolalt-meg-nick-gordon.htmlSúlyos drogfüggőség, depresszió és vetélések - többek között ezekről beszélt Whitney Houston tavaly elhunyt lányának párja. News--Meghalt Szipál Márton, a hollywoodi sztárok kedvenc fotósahttp://www.life.hu/news/20160427-meghalt-szipal-marton-fotomuvesz-1.htmlÉletének 92. évében meghalt Szipál Márton fotóművész, a magyar fotográfia egyik legismertebb személyisége - tudatta a család és a művész baráti köre szerdán az MTI-vel. NewsOrigoMeghalt egy 4 éves kislány egy Londonból Hongkongba tartó járatonhttp://www.life.hu/news/20160419-egy-4-eves-kislany-meghalt-a-londonbol-hongkongba-tarto-repulogepen.htmlA kislány és szülei a londoni Heathrow repülőtérről indultak Hongkongba. A gépnek kényszerleszállítást kellett végrehajtania. News--Ha ezt Ricky Martin tudta volna, valószínűleg nem csókolózik kutyaőrült rajongójávalhttp://www.life.hu/news/20160419-a-ricky-martin-enekessel-csokolozo-rajongo-kutyakat-puszil-szajon.htmlA Grammy-díjas énekes valószínűleg többször is megbánta azt a bizonyos jótékonysági célból váltott csókját a rajongójával, aki – mint nemrég kiderült – előszeretettel puszil szájon állatokat. NewsOrigoDudás Miklós edzőjét is megbüntetik a doppingvétség miatthttp://www.life.hu/news/20160420-dudas-miklos-kajakos-doppingvetsege-miatt-edzojetol-pal-zoltantol-megvonjak-a-tamogatast.htmlA magyar kajakos kettőtől négy évig terjedő eltiltásra számíthat, mindemellett pedig ezdőjének, Pál Zoltánnak is bűnhödnie kell a hírek szerint. News--Közösségi média specialistát keres maga mellé Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/news/20160419-erzsebet-kiralyno-kozossegi-media-specialistat-keres.htmlÉvi 19 millió forintnak megfelelő összegű fizetést ajánlottak a palota jövendőbeli szakemberének, aki a királynő közösségi oldalaiért fog felelni. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.