Szívszorító! Esküvőjére készült a stúdióban meghalt 44 éves riporter, Szabó Tibor

Szabó Tibor ATV riporter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes hírek érkeztek az ATV-ből: a csatorna épületében tegnap munka közben összeesett, majd nem sokkal később a kórházban meghalt Szabó Tibor. Azóta újabb részletek derültek ki.

A Tények volt riporterét, aki nemrég a Juhász Péter-ügy miatt azonnali hatállyal távozott a TV2-től, a helyszínen próbálták újraéleszteni kollégái, szívmasszázst alkalmaztak, majd rohammentővel vitték kórházba, ahol azonban már nem tudták megmenteni az életét. Tibor alig öt napja dolgozott a csatornánál, éppen egy hete ő maga mesélte boldogan, mennyire örül, hogy sikerült elhelyezkednie, és mennyire hálás azért, hogy a kilépése óta milyen sokan támogatták – írja a Blikk.

Illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Kzenon

"Több ajánlatot is kaptam, miután felmondtam. Hétfőtől kezdek az új munkahelyemen, a szakmában maradok, riporterként fogok dolgozni. Azt azonban nemrég, teljesen véletlenül tudtam meg, hogy ezt Vujity Tvrtkónak is köszönhetem, aki önzetlenül, csak azért, mert barátok vagyunk, beajánlott. Nagyon hálás vagyok neki, hogy így kiállt mellettem" – árulta el korábban Tibor, aki azonban új munkája gyümölcsét és az azért járó megbecsülést már nem élvezhette:

péntek délután végleg eltávozott az élők sorából.

Az ATV közleményt adott ki:

"Az ATV mély megrendüléssel erősíti meg a sajtóban megjelent híreket, amelyek szerint pénteken munkavégzés közben váratlanul rosszul lett, majd nem sokkal később elhunyt az ATV csapatához hétfőn csatlakozott kollégánk, Szabó Tibor. Tibor a TV2 Tényektől igazolt az ATV-hez, ahol hétfőn állt munkába. Emberi és szakmai hozzáállásával néhány nap alatt kivívta a közösség tiszteletét és szeretetét. Az ATV osztozik Tibor szeretteinek gyászában."

A lap úgy tudja, a 44 éves férfi az esküvőjére készült, és a Tényekben lévő munkája miatt megélt támadások okozta lelki sérülései lassan gyógyultak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.