5 dolog, amit már tudunk az 1 éves Sarolta hercegnőről

Forrás: AFP/Hrh Duchess Of Cambridge -
Egyesült Királyság brit királyi család Sarolta hercegnő Charlotte hercegnő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éve született meg a brit királyi család család legkisebb tagja, aki a Charlotte Elizabeth Diana nevet kapta. A Life.hu ez alkalomból összegyűjtötte azt az 5 tényt, amelyet az elmúlt 12 hónapban megtudtunk Katalin hercegné és Vilmos herceg másodszülött gyermekéről.

1. Könnyen kezelhető és nagyon cuki

Vilmos herceg korábban így nyilatkozott kislányáról:

2. Jobbak vele az éjszakák, mint annak idején Györggyel

Forrás: AFP/Hrh Duchess Of Cambridge

3. Sokkal érzelmesebbé tette apukáját

4. Erzsébet királynőt teljesen elvarázsolta

Minden, amit Sarolta hercegnő nevéről tudnod kell

Május 2-án megszületett Katalin és Vilmos második gyermeke, aki a Sarolta Erzsébet Diána nevet kapta. Vajon mit jelent ez a név a brit királyi családnak? És mit jelent a briteknek? Ennek néztünk utána. A Life.hu cikkéért kattints ide!

5. Kihagyta a találkozót az amerikai elnökkel

Amikor Barack és Michelle Obama látogatást tettek Katalin hercegné és Vilmos herceg otthonában, a Kensington-palotában, Sarolta hercegnő már rég aludt, míg bátyja, a kis György herceg kis köntösében és pizsamájában fogadta az amerikai elnököt és feleségét.

/1605/Boldo20165115334
Brutális gyilkosság Óbudán: szeméttárolóban találtak rá a holttestrehttp://www.life.hu/news/20160429-gyilkossag-obudan-szemettaroloban-talalt-ra-a-rendorseg-a-holttestre.htmlA rendőrség csütörtök délután elfogta a 45 éves férfit, aki a gyanú szerint agyonverte ismerősét, testét pedig egy szeméttárolóban rejtette el. News--Meghalt Szula László színészhttp://www.life.hu/news/20160426-meghalt-szula-laszlo-a-kaposvari-csiky-gergely-szinhaz-szinesze.htmlA kaposvári Csiky Gergely Színház színésze 50 éves volt. NewsOrigoElőször szólalt meg Bobbi Kristina Brown halála óta az elhunyt lány szerelme, Nick Gordonhttp://www.life.hu/news/20160427-bobbi-kristina-brown-halala-utan-eloszor-szolalt-meg-nick-gordon.htmlSúlyos drogfüggőség, depresszió és vetélések - többek között ezekről beszélt Whitney Houston tavaly elhunyt lányának párja. News--Hargitay András, az új úszókapitány: "Hosszú Katinka unikum"http://www.life.hu/news/20160421-hargitay-andras-az-uszovalogatott-szovetsegi-kapitanya-bekulne-hosszu-katinka-uszoval.htmlA Kiss Lászlót váltó szövetségi kapitány elmondása szerint hagyná, hogy az úszónő a saját útját járja, és szeretné, ha végre mindenki az úszásra koncentrálna ebben a sportágban. News--Madeleine-ügy: betörők rabolták el a 9 éve eltűnt kislánythttp://www.life.hu/news/20160428-madeleine-mccann-eltunt-kislanyt-betorok-rabolhattak-el-egy-uj-feltetelezes-szerint.htmlÚj fordulatot vehet a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann ügye: a legújabb hírek szerint a kislány felébredt és megzavarta azokat a bűnözőket, akik betörtek a szülei nyaralójába. NewsOrigo5 dolog, amit nem tudtál II. Erzsébet brit királynőrőlhttp://www.life.hu/news/20160421-ii-erzsebet-brit-kiralynorol-5-dolog-amit-nem-tudtal-rola.htmlMa ünnepli 90. születésnapját a brit történelem leghosszabb ideje uralkodó koronása, II. Erzsébet királynő. Míg az Egyesült Királyságban ünnepségek sorozatával köszöntik majd az uralkodónőt, addig a Life.hu ez alkalomból összegyűjtött 5 kevésbé ismert tényt, amelyet valószínűleg nem tudtál a több mint 63 éve regnáló királynőről. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.