Tragédia! Súlyos balesetben meghalt Farkas Linda tűzartista

artista halál tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombathelyi Farkas Linda Facebook-oldalán közölték, hogy a Magma Tűzszínház néven előadó artista elhunyt, miután két hónapig küzdöttek az életéért. 

Farkas Linda Facebook-oldalán hivatalosan is bejelentették a hírt, miszerint „Egy komoly tűzbaleset után Linda elhunyt”. A szakmájában nemzetközileg is elismert művész egy új, veszélyes eszközzel gyakorolt, amikor súlyos balesetet szenvedett - írja a Kisalföld.hu.

A lap úgy tudja, hogy még március elején, egy főpróba közben történt a tragédia. Farkas Linda egy teljes vasszerkezetre erősített lángoló ruhában lépett fel, amikor belélegezte a lángokat, és

a szerkezetet nem tudták időben eloltani.

Az artista testének jelentős része megégett, szinte mindenhol érték a lángok, kivéve a hátát és a lábai hátsó részét. Bár Linda heteken át az életéért küzdött a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban, életét sajnos nem sikerült megmenteni, vasárnap elhunyt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.