Lezuhant egy férfi a kínai nagy falról - Elképesztő videó!

zuhanás Kínai Nagy Fal videó baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szörnyű balesetet egy turista is rögzítette. A férfi közel 10 méter magasról esett le, de szerencsés módon túlélte a dolgot. 

Ahogy a videón is látszik, a falról lezuhanó ember először mozdulatlanul fekszik, majd megérkezik hozzá a segítség. A hírek szerint nem szenvedett komolyabb sérüléseket, és már ki is jöhetett a kórházból - írja a CCTV News.

Figyelem! Délutánra leszakadhat az ég http://www.life.hu/news/20160503-idojaras-felhoszakadas-miatt-adtak-ki-figyelmeztetest-elo-az-esernyoket.htmlA nap első felében csak elszórtan, késő délelőttől aztán ismét egyre többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar. Kilenc megyére felhőszakadás miatt adtak ki figyelmeztetést. NewsThinkstockNehéz nap vár ma a fiatalokra: Eljött a matek érettségihttp://www.life.hu/news/20160503-matematika-irasbeli-erettsegi-majus-3.htmlA hétfői magyar után kedden a matematikával kell megbirkóznia az érettségizőknek.NewsOrigoTömeges ételmérgezés egy budapesti iskolábanhttp://www.life.hu/news/20160502-tomeges-etelmergezes-tortent-egy-obudai-altalanos-iskolaban.htmlA hírek szerint 258 gyerek betegedett meg egy óbudai általános iskolában. NewsOrigoMagyartanár az érettségiről: Tárgyi tudás szinte nem kellett a megoldáshozhttp://www.life.hu/news/20160502-magyartanar-nyilatkozott-az-erettsegirol-nem-kellett-targyi-tudas-korrekt-konnyen-megoldhato.htmlMa kezdődött el a gimnazista diákok megmérettetése a magyar érettségivel. Egy magyartanár szerint a szövegértési feladat nem volt túl nehéz, csak a többszörösen összetett kérdésekre kellett odafigyelni. News--Így élte meg a versenyt Lola és Markó Robihttp://www.life.hu/news/20160502-igy-elte-meg-a-versenyt-lola-es-marko-robi.htmlLola és Markó Róbert távozott a Nagy Duettből vasárnap. A Life.hu riportere elkapta őket egy beszélgetésre, hogy a két sztár elmesélje, hogyan élték meg a versenyt és a tegnapi kiesést. Íme!News--Friss fotók jelentek meg a szülinapos Sarolta hercegnőrőlhttp://www.life.hu/news/20160501-katalin-es-vilmos-kislanya-a-szulinapos-sarolta-hercegno-friss-fotoi-jelentek-meg.htmlKatalin és Vilmos herceg kislánya, Sarolta hercegnő május 2-án, hétfőn ünnepli első születésnapját. Így a nagy nap alkalmából a brit királyi család friss fotókkal ajándékozta meg alattvalóit és rajongóit. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.