Sokkoló! Kinyomták a Chelsea sztárfocistájának a szemét

Chelsea foci sztárfocista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő este botránytól volt hangos az angol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójának záró mérkőzése, ugyanis a Chelsea–Tottenham-találkozó – amely 2-2-es döntetlennel ért véget – verekedésbe fulladt.

A félidő előtt nem sokkal két sztárfocista, Dembélé és Diego Costa dulakodtak egymással. A belga játékos egy könnyed mozdulattal kinyomta a támadó szemét, ezért biztos, hogy

utólagos eltiltásra számíthat.

A játékosok között történt incidens mellett a hazaiak vezetőedzőjét, Guus Hiddinket a játékosbejáróhoz menet ellökték a vendégek. Guus a földre zuhant, de a biztonságiaknak sikerült kimenteniük.

Meghalt Szabó Tibor, a TV2 egykori riporterehttp://www.life.hu/news/20160429-meghalt-a-riporter-aki-a-juhasz-peter-ugy-miatt-felmondott-a-tv2-nel.htmlSzabó Tibor hétfőn kezdett dolgozni új munkahelyén, az ATV-nél, ám munka közben rosszul lett. Életét már nem lehetett megmenteni. NewsThinkstockMég mindig nem oldódott meg a Jóbarátok legnagyobb vitájahttp://www.life.hu/news/20160422-meg-mindig-nem-dolt-el-a-jobaratok-legnagyobb-vitaja.htmlA rajongókat még közel húsz év után is izgatja, hogy vajon Ross és Rachel „szakításban” voltak vagy sem az ominózus események idején. Nemrég a Rosst alakító David Schwimmer is megszólalt a témában. News--Ilyet még nem láttál! Hat buldózer esett egymásnak Kínábanhttp://www.life.hu/news/20160420-elkepeszto-buldozerviadalt-tartottak-kinaban.htmlAz emberekből néha kitörnek az állati ösztönök. Kínában hat buldózeres agya úgy elborult, hogy a szarvasokéhoz hasonló viadalt vívtak a nyílt utcán. News--A lánya ruhájában szelfiző apuka felrobbantotta az internetethttp://www.life.hu/news/20160421-a-lanya-ruhajaban-szelfizo-apuka-mara-megnyerte-az-internetet-es-a-lanya-is-ertekelte-a-humorat.htmlSydney Rucker eléggé megdöbbent, amikor az iskolában ülve pittyegett párat a telefonja, majd azt látta a képernyőn, ahogyan apja a báli ruhájában pózol. NewsThinkstockIntim pillanatban kaptuk el Harry herceget és Chewbaccáthttp://www.life.hu/news/20160419-intim-pillanatban-kaptuk-el-harry-herceget-es-chewbaccat.htmlVilmos és Harry herceg ellátogatott a Star Wars 8 anyaméhének számító Pinewood Studióba, ahol nem más vezette őket körbe, mint Daisy Ridley and Mark Hamill. News--Mihalik Enikő 1 dollárért árulja magát a Coachellánhttp://www.life.hu/news/20160418-mihalik-eniko-egy-szal-haspoloban-flangal-baratnojevel-a-coachellan.htmlA világhírű modell, Mihalik Enikő elég szexi haspólóban tölti napjait a Coachellán, természetesen nem egyedül. Enikő a Victoria's Secret modellekkel együtt szórakozik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.