Szívszorító búcsút vett a TV2 elhunyt riporterétől, Wels Péter Mátyástól

Forrás: Facebook/Wels Péter Mátyás -
halál búcsú TV2 gyász riporter Wels Péter Mátyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus hirtelenséggel halt meg Wels Péter Mátyás, életének 47. évében. Rengeteg interjút, riportot készített a TV2 hírműsorai számára, egy egész ország ismerhette hangját és arcát. Most róla készítettek anyagot a kollégái, így emlékeztek meg szeretett munkatársukról.

Hiába keresték telefonon, nem érték el kollégái Wels Péter Mátyást kedd délelőtt, ezért a lakásához indultak. Sajnos, ott sem nyitott nekik senki ajtót. A TV2 egyik legismertebb riportere életének 47. évében távozott, kollégái egy csaknem 3 perces blokkal emlékeztek meg a riporterről.

Unatkozott a munkahelyén, most 110 milliót követel http://www.life.hu/news/20160503-110-millio-forint-karteritest-kovetel-egy-francia-ferfi-a-volt-fonoketol.htmlA francia férfi 280 000 font, vagyis több mint 110 millió forint kártérítést követel a volt főnökétől, mert szerinte túl sokat kellett unatkoznia a munkahelyén. News--Nők verték meg azt a török férfit, aki a péniszét mutogatta egy buszonhttp://www.life.hu/news/20160503-megvertek-a-torok-ferfit-aki-a-peniszet-mutogatta-egy-teletomott-buszon.htmlNői utasok vertek meg egy szatírt egy török buszon. A mutogatós férfi duplán pórul járt, mivel a busz sofőrje a rendőrörs bejárata előtt parkolt. NewsThinkstockNyílt levelet írtak a pécsi ápolónőkhttp://www.life.hu/news/20160503-a-pecsi-tudomanyegyetem-klinikajan-dolgozo-apolonok-nyilt-levele-megdobbento.htmlA Pécsi Tudományegyetem klinikájának intenzív osztályán dolgozó ápolónők megrázó nyílt levelet írtak a közösségi oldalukra. Szerintük sokan el sem tudják képzelni, hogy miken kell keresztülmenniük minden nap. NewsOrigoLezuhant egy férfi a kínai nagy falról - Elképesztő videó! http://www.life.hu/news/20160503-kinai-nagy-fal-lezuhant-rola-a-ferfi-sikerult-rogziteni-a-balesetet-video.htmlA szörnyű balesetet egy turista is rögzítette. A férfi közel 10 méter magasról esett le, de szerencsés módon túlélte a dolgot. News--Figyelem! Délutánra leszakadhat az ég http://www.life.hu/news/20160503-idojaras-felhoszakadas-miatt-adtak-ki-figyelmeztetest-elo-az-esernyoket.htmlA nap első felében csak elszórtan, késő délelőttől aztán ismét egyre többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar. Kilenc megyére felhőszakadás miatt adtak ki figyelmeztetést. NewsThinkstockVonat alá ugrott a gimnazista a szerenádozás után http://www.life.hu/news/20160503-vonat-ala-ugrott-szerenadozas-utan-a-tokaji-gimnazista-a-18-eves-o-janos.htmlSenki nem tudja, hogy mi állhatott a 18 éves focista fiú öngyilkossága mögött, aki a ballagást követő szerenádozás után vonat elé vetette magát. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.