Méregdrága járgányon bontogatja autóvezetői szárnyait a Beckham-gyerek

David Beckham Brooklyn Beckham járgány millió autóvezetés autó Victoria Beckham jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Retteghet egész London: David és Victoria Beckham legidősebb fia vadiúj Mercedesen gyakorolja az autóvezetés fortélyait.

Sztárszülők gyerekének lenni kiváltságokkal és bizony milliókban mérhető előnyökkel jár. David és Victoria Beckham 17 éves nagyfia, Brooklyn éppen azon van, hogy letegye a jogosítványát, híres szülei pedig mindent megtesznek azért, hogy sikeresen vegye az akadályokat. És motiválják. Például a Mercedes A-osztály típusú modelljével.

Forrás: Instagram/David Beckham

Az elképesztő gyorsaságú és felszereltségű járgány és ifjú vezetője miatt pedig most egész London aggódhat: a Daily Mail rettegő újságírója cikkében kifejtette, hogy a brit 17 és 19 év közötti fiataljainak mindössze csak 1,5 %-a rendelkezik jogosítvánnyal, ennek ellenére a statisztikák szerint minden 9. halálos autóbalesetnek ők az okozói. Ami azért elég rossz arány. Persze reméljük, hogy Brooklyn ennél jóval felelősségteljesebb vezető lesz. A róla készült képeket itt nézheted meg.

Felfelé tör a legújabb sztárcsemete-generáció

Ismét felcseperedett egy fantasztikus génállománnyal bíró és híres-neves felmenőkkel büszkélkedő sztárcsemete-generáció, akik gazdagok, szépek, és pontosan tudják, hol és hogyan kaparják ki maguknak azt a bizonyos gesztenyét. Jöjjenek a Schwarzenegger, Jagger és Baldwin leszármazottak: kattints ide!
Kiderült, hogy miért kunyerálnak állandóan kaját a labradorokhttp://www.life.hu/news/20160505-kiderult-hogy-miert-kunyeralnak-allandoan-kajat-a-labradorok.htmlA Cambridge Egyetem kutatói szerint a labradorok hajlamosabbak az elhízásra, mint más kutyafajták, és azt is elárulták, hogy miért. News--Több mint 800 azonosítatlan holttest, vagy testrész van Magyarországonhttp://www.life.hu/news/20160506-tobb-mint-800-ismeretlen-holttest-es-testresz-szerepel-az-orszagos-rendor-fokapitanysag.htmlValamivel több, mint 800 ismeretlen holttest, illetve testrész szerepel az Országos Rendőr-főkapitányság körözési nyilvántartási rendszerében. News--Nacho Figueras: "Harry herceg a legjobb fiúbarát"http://www.life.hu/news/20160505-harry-herceg-a-legjobb-fiubarat-nacho-figureas-argentin-polojatekos-szerint.htmlTele van energiával, lelkesen végzi a karitatív munkáit, ráadásul remekül lehet vele szórakozni is - ezt állítja a trónörökösról az argentin pólójátékos. News--Újabb műtétek várnak arra nőre, akinek egy csimpánz tépte le az arcát http://www.life.hu/news/20160505-csimpanz-marcangolta-szet-a-no-arcat-most-ujabb-mutetel-varnak-ra.htmlA 62 éves Charla Nash évekkel ezelőtt csimpánztámadás áldozatává vált, ám most úgy tűnik, hogy a nő szervezete elkezdte kilökni a beültetett arc transzplantátumot. News--Belesétált egy fényképbe, az életébe kerülthttp://www.life.hu/news/20160505-pham-belesetalt-egy-fenykepbe-az-eletebe-kerult.htmlAgyonverték azt a 23 éves lányt, aki a szemtanúk szerint véletlenül belesétált egy fényképbe. NewsOrigoMegvan Prince örököse? Ő örökölheti az elhunyt sztár millióithttp://www.life.hu/news/20160505-prince-elhunyt-enekes-orokoset-megtalaltak-o-orokolheti-a-sztar-millios-vagyonat.htmlKét héttel a világhírű énekes halála után jelentkezett Prince állítólagos szerelemgyereke egy Los Angeles-i örökösöket felkutató cégnél. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.