Hétvégén már napozhatunk? Itt a válasz!

Forrás: Thinkstock -
napozás időjárás zápor kirándulás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az előrejelzések alapján bátran tervezz szabadtéri programot a hétvégére, hiszen nem kizárható a 24-25 fokos csúcshőmérséklet sem.

Péntek

Déltől ugyan megnövekszik a gomolyfelhőzet, de zápor, esetleg zivatar csak elszórtan fordul elő. Az északkeleti szél megélénkül. Front nem lesz felettünk.

Forrás: Thinkstock

Szombat

Többórás napsütésre van kilátás, csak kevés felhő jelenik meg az égen. Inkább csak északkeleten fordulhat elő egy-egy zápor, vagy zivatar. Az északkeleti légmozgás élénk marad. 20 fok körül alakulhat a délutáni órák hőmérséklete.

Vasárnap

Változóan felhős idő lesz, de napsütés is várható. Elszórtan valószínű kisebb csapadék. Reggel 10, délután 20 fok körüli értékeket mérhetünk.

Forrás: köpönyeg.hu

Kiderült: ennyi Andy Vajna teljes vagyonahttp://www.life.hu/news/20160506-andy-vajna-filmproducer-teljes-vagyona-kiderult.htmlEgy nemrég elkészült összeállítás szerint a kormánybiztos a 16. leggazdagabb magyar - ha csak a magyarországi vagyonát vesszük alapul. NewsOrigoAz angollal folytatódott az érettségihttp://www.life.hu/news/20160505-angol-nyelvbol-irnak-erettsegit-ma-reggel-a-diakok-orszagszerte-a-kozepiskolakban.htmlCsütörtökön angolból vizsgáztak az érettségizők. Középszinten 180 perc, emelt szinten 240 percük volt a diákoknak a feladatok megoldására. News--Tömeges baleset történt Budapesten: Jelentős a torlódáshttp://www.life.hu/news/20160504-tomeges-baleset-tortent-budapesten-egy-busz-es-egy-kukasauto-utkozott-ossze.htmlHeten megsérültek, közülük ketten súlyosan, amikor egy busz, egy kukásautó és egy személyautó ütközött a főváros II. kerületében, a Máriaremetei úton szerda reggel - közölte a katasztrófavédelem és a rendőrség. News--Hivatalosan is tananyag lesz a futballhttp://www.life.hu/news/20160505-hivatalosan-is-tananyag-lesz-a-futball.htmlAz általános- és középiskolák tantervébe is bekerülhet a labdarúgás oktatása - derül ki a kerettantervekről szóló rendelet módosításának a Kormany.hu-ra felkerült tervezetéből. NewsThinkstockA Facebook 10 ezer dollárral köszönte meg a 10 éves hacker munkájáthttp://www.life.hu/news/20160504-a-facebook-10-ezer-dollarral-koszonte-meg-a-10-eves-hacker-munkajat.htmlBicikli és focilabda - ezt veszi magának a Facebooktól kapott 10 ezer dolláros jutalomból az a tízéves kisfiú, aki egy súlyos hibát fedezett fel az Instagramon. NewsThinkstockElítélték a brutális lúgtámadással vádolt gyerekorvosthttp://www.life.hu/news/20160504-bunos-a-brutalis-lugtamadassal-vadolt-gyerekorvos.htmlSzerdán elsőfokú ítélet született annak a gyerekorvosnak az ügyében, aki még 2013-ban földre teperte, megkötözte, majd kábítóinjekcióval combon szúrta egykori szeretőjét, akinek ezután lúggal öntötte le a nemi szervét. A férfi a tárgyaláson végig tagadta a bűnösségét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.