Ilyen szexi jótékonysági kampányt még nem láttál

Forrás: Taylor Miller / BuzzFeed -
kampány kutya jótékonysági akció jótékonyság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mire képes négy szuperpasi egy remek cél érdekében? A szexi férfiak a menhelyeken lévő kutyusok örökbefogadása mellett kampányolnak, ráadásul nem is akárhogyan! 

Hurrá! A BuzzFeed összeállt a Badass Brooklyn Animal Rescue nevezetű szervezettel, valamint a Soul Artist Managementtel azért, hogy

megmentsék a kóbor kutyákat.

A nem mindennapi kampánnyal arra szeretnék felhívni a New York-ban élők figyelmét, hogy inkább a menhelyekről adoptálják új kedvencüket.

Forrás: Taylor Miller / BuzzFeed

Ha kíváncsi vagy a többi képre, akkor itt megnézheted őket!

Több mint 800 azonosítatlan holttest, vagy testrész van Magyarországonhttp://www.life.hu/news/20160506-tobb-mint-800-ismeretlen-holttest-es-testresz-szerepel-az-orszagos-rendor-fokapitanysag.htmlValamivel több, mint 800 ismeretlen holttest, illetve testrész szerepel az Országos Rendőr-főkapitányság körözési nyilvántartási rendszerében. News--Kiderült, hogy miért kunyerálnak állandóan kaját a labradorokhttp://www.life.hu/news/20160505-kiderult-hogy-miert-kunyeralnak-allandoan-kajat-a-labradorok.htmlA Cambridge Egyetem kutatói szerint a labradorok hajlamosabbak az elhízásra, mint más kutyafajták, és azt is elárulták, hogy miért. News--Az újítások mellett hibák is voltak a Tények műsorábanhttp://www.life.hu/news/20160503-tele-volt-hibakkal-az-elore-beharangozott-uj-tenyek.htmlHétfő este új műsorvezetőkkel és megújult díszlettel indult a Tények, de a remek startolás sajnos elmaradt, mert az újdonságok mellett állítólag hibákat is tartalmazott a TV2 híradója. NewsOrigoTragédia! Súlyos balesetben meghalt Farkas Linda tűzartistahttp://www.life.hu/news/20160502-sulyos-balesetben-meghalt-farkas-linda-tuzartista.htmlA szombathelyi Farkas Linda Facebook-oldalán közölték, hogy a Magma Tűzszínház néven előadó artista elhunyt, miután két hónapig küzdöttek az életéért. News--Íme, egy nő és Amy Winehouse találkozása egy angliai KFC-benhttp://www.life.hu/news/20160422-egy-ember-nem-ette-meg-a-csirkes-wrapjat-mert-amy-winehouset-velte-felfedezni-rajta.htmlA gyanútlan Kim Robinson éhesen tért be a KFC-be, ekkor még nem is sejtette, hogy egy elhunyt sztárral lesz találkozója. Amy Winehouse meg is érkezett a randevúra, de Kim nem volt hajlandó megenni, később viszont végzett vele. News--Ez nagyon ciki! Élő adásban történt baki az időjárás-előrejelzés alatthttp://www.life.hu/news/20160428-elo-adasba-ronditott-bele-a-windows-10-frissitoje.htmlÉlő adásban ugrott fel a frissítésre emlékeztető Windows ablak, a meteorológus csak nevetett rajta. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.