Szívszorító! Vujity Tvrtko búcsúztatta el az elhunyt TV2-s riportert

Szabó Tibor TV2 Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Százak búcsúztak Kocsordon Szabó Tibortól, a Tényektől viharos körülmények között távozott és első ATV-s munkája közben elhunyt riportertől.

"Ennyi embert és virágot ez a temető még nem látott" - törölgette szemeit egy idős asszony a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kocsordon, ahol rengetegen kísérték utolsó útjára Szabó Tibor riportert a hétvégén. A temetésre a családon és a barátokon kívül polgármesterek és országgyűlési képviselők is eljöttek - írja a Bors.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A szertartáson az idős édesanya - a település legendás tanítója, Juci néni -, Tibor nővére, Enikő és kedvese, Adrienn, valamint legjobb barátai csöndben nyelték könnyeiket. A temetésre több TV2-s és ATV-s újságíró is elutazott Kocsordra. A sírhantot elfedték a koszorúk és a virágok.

Szívszorító! Esküvőjére készült a stúdióban meghalt 44 éves riporter, Szabó Tiborhttp://www.life.hu/news/20160430-eskuvojere-keszult-az-atv-studiojaban-meghalt-riporter-szabo-tibor.htmlDöbbenetes hírek érkeztek az ATV-ből: a csatorna épületében tegnap munka közben összeesett, majd nem sokkal később a kórházban meghalt Szabó Tibor. Azóta újabb részletek derültek ki. News--Meghalt Szabó Tibor, a TV2 egykori riporterehttp://www.life.hu/news/20160429-meghalt-a-riporter-aki-a-juhasz-peter-ugy-miatt-felmondott-a-tv2-nel.htmlSzabó Tibor hétfőn kezdett dolgozni új munkahelyén, az ATV-nél, ám munka közben rosszul lett. Életét már nem lehetett megmenteni. NewsThinkstockTízen, vascsövekkel ütlegelték áldozataikat a váci férfiakhttp://www.life.hu/news/20160508-tizen-vascsovekkel-utlegeltek-aldozataikat-a-vaci-ferfiak.htmlTízen körbeállták és kis híján agyonverték áldozataikat.NewsThinkstockTragédia! Szörnyű balesetben halt meg a zenei tehetségkutató sztárjahttp://www.life.hu/news/20160508-szornyu-balesetben-halt-meg-a-zenei-tehetsegkutato-sztarja.htmlAz énekes péntek hajnalban vesztette életét, amikor frontálisan ütközött egy teherautóval. A vétkes sofőr vélhetően ittas volt. NewsThinkstockBuszbaleset! Az árokba borult szurkolói buszhoz mentőhelikopter is érkezetthttp://www.life.hu/news/20160508-az-arokba-borult-szurkoloi-buszhoz-mentohelikopter-is-erkezett.htmlVasárnap délelőtt súlyos balesetet szenvedett egy gyirmóti futballszurkolókat szállító busz Bakonypölöske és Noszlop között. News--A TV2 riportere, Wels Péter Mátyás nem tudhatta, hogy haldoklikhttp://www.life.hu/news/20160508-wels-peter-matyas-a-tv2-riportere-nem-tudhatta-hogy-haldoklik-semmilyen-tunete-nem-volt.htmlWels Péter Mátyás beosztása szerint végezte a dolgát az utóbbi hetekben, mindössze pár nap szabadságot kért, hogy átköltözhessen új otthonába. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.