Tornatanár zaklatott egy kislányt Sopronban

iskola kislány Sopron tanár szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 13 éves diáklányt zaklathatott egy pedagógus Sopronban. A hírek szerint a kamaszt megviselték a történtek, hiszen először őt állították be bűnösként. 

A kisalföld.hu értesülései szerint a lány elmesélte az édesanyjának, hogy a tanár folyton sms-ekkel zaklatja, emellett az interneten írogat neki. A diák szerint a férfi egyszer arra is megkérte, hogy húzza le a nadrágját. Az iskolában először azt mondták a szülőknek, hogy a kislány kezdett ki a tanárral. Ez annyira megviselte a családot, hogy a gyerek azóta másik intézménybe jár.

Koncert után erőszakolt a Beach Boys alapítójának zenésztársahttp://www.life.hu/news/20160509-scott-montgomery-bennett-a-beach-boys-alapitojanak-rian-wilsonnak-a-zenesztarsa-nemi-eroszakot.htmlBrian Wilson billentyűsét bűnösnek találták nemi erőszak vádjában. Néhány évvel ezelőtt, egy fellépés után molesztált egy 21 éves lányt. News--Megszólalt a rendőr, aki Kiss Lászlóék ügyében nyomozotthttp://www.life.hu/news/20160509-megszolalt-a-rendor-martinko-karoly-aki-kiss-laszloek-ugyeben-nyomozott.htmlAz egykori úszókapitány néhány héttel ezelőtt még bizonyítani szerette volna, hogy koncepciós perben ítélték el. A nyomozó rendőr szerint nem lesz könnyű dolga. News--Megdöbbentő fordulat Natascha Kampusch ügyében!http://www.life.hu/news/20160507-megdobbento-fordulat-natascha-kampusch-ugyeben.htmlSenki sem gondolta volna azt, amit a fogva tartott nő, Natascha Kampusch évekkel szabadulása után elárult. NewsAFPIlyen szexi jótékonysági kampányt még nem láttálhttp://www.life.hu/news/20160506-ilyen-szexi-jotekonysagi-kampanyt-meg-nem-lattal-dogos-pasik-alltak-egy-jo-cel-melle.htmlMire képes négy szuperpasi egy remek cél érdekében? A szexi férfiak a menhelyeken lévő kutyusok örökbefogadása mellett kampányolnak, ráadásul nem is akárhogyan! NewsOrigoMár mosolyog az elgázolt macska - Cuki fotó! http://www.life.hu/news/20160506-a-macska-sulyos-seruleseket-szenvedett-most-mar-jol-van-bar-tobb-foga-hianyzik-foto.htmlA Hercegnő névre hallgató cicát egy autó ütötte el még pár hónappal ezelőtt Texasban. Koponyatörést szenvedett, de szerencséjére az állatorvosok nem mondtak le róla. NewsOrigoÚjabb műtétek várnak arra nőre, akinek egy csimpánz tépte le az arcát http://www.life.hu/news/20160505-csimpanz-marcangolta-szet-a-no-arcat-most-ujabb-mutetel-varnak-ra.htmlA 62 éves Charla Nash évekkel ezelőtt csimpánztámadás áldozatává vált, ám most úgy tűnik, hogy a nő szervezete elkezdte kilökni a beültetett arc transzplantátumot. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.