Élő adásban akadt ki Harry herceg

Forrás: Anadolu Agency/2015 Anadolu Agency/Ihsaan Haffejee -
interjú magánélet Diana hercegnő BBC Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Károly herceg és a néhai Diana hercegné legkisebb gyermeke a BBC csatornának adott interjúja közben osztotta ki azokat, akik a magánéletében kutakodnak.

A minap Harry herceggel készített interjút a BBC televíziós csatorna a maradandó sérüléseket szenvedett brit és nemzetközösségi katonák megsegítésére létrejött nagyszabású sportrendezvény kapcsán, amelynek kezdeményezője maga Harry volt.

Forrás: Anadolu Agency/2015 Anadolu Agency/Ihsaan Haffejee

A riporter levezetőnek szánta a kérdés, amelyben azt firtatta, hogyan viseli a rá irányuló sajtófigyelmet. Az alábbi videóban látszik, hogy Harry sokszor keresi a szavakat, hogy megfelelően és illően fejezze ki magát és indulatait, miközben elmondja: gyakorlatilag eltűnt a válaszvonal a nyilvánosság előtti szerepvállalása, tevékenysége és a magánélete között. Harry hozzáteszi, hogy tisztában van a "kivételes" helyzetével, a magánéletéhez azonban mindenki máshoz hasonlóan neki is joga van.

Ezt sokan megértik, de sajnos vannak, akik folyamatosan szükségét érzik a színfalak mögötti minden apró részlet kikutatásának. Erre semmi szükség, a magánéletnek meg kell maradnia magánéletnek

Harry herceg mindössze 12 éves volt, amikor 1997-ben autóbalesetben elveszítette édesanyját, Diana hercegnőt, aki az őt üldöző több tucatnyi fotós elől menekült.

5 éve várja haza elhunyt gazdáját a kutyahttp://www.life.hu/news/20160504-a-kutya-5-eve-varja-haza-elhunyt-gazdajat-romaniaban.htmlAz eb állítólag nem hajlandó elhagyni az immár évek óta halott gazdija házát, és a mai napig hazavárja őt. NewsOrigoKiszivárgott Michael Schumacher szerződésehttp://www.life.hu/news/20160509-michael-schumacher-forma-1-es-autopilota-reklamszerzodese-kiszivargott.htmlA Redditen tették közzé a súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta 1993-ban készült reklámszerződését. News--Minden vágya, hogy bálkirálynő lehessen a 18 éves transznemű diákhttp://www.life.hu/news/20160504-dakota-yorke-18-eves-transznemu-diak-indul-a-balkiralynoi-cimert.htmlDakota Yorke szerint amióta az eszét tudja, tisztában van vele, hogy valójában lánynak született. A transznemű diák minden álma, hogy bálkirálynő lehessen a végzősök bálján. NewsOrigoMegvan Afrika szépe: ghánai lány nyerte a Miss Africa szépségversenythttp://www.life.hu/news/20160502-rebecca-asamoah-ghanai-lany-lett-miss-africa-az-elso-kontinentalis-szepsegversenyen.htmlA dentálhigiénikusként dolgozó 24 éves Rebecca Asamoah nyerte a Johannesburgban először megrendezett Miss Afrika kontinentális szépségversenyt. News--Charlie Sheen javára döntött a bíróság exével szembenhttp://www.life.hu/news/20160429-charlie-sheen-szinesz-ideiglenes-tavoltartasi-vegzese-brett-rossi-ellen-megszunt.htmlA bíróság megszüntette Brett Rossi pornósztár ideiglenes távoltartási végzését a világhírű színész ellen. News--Elkészült a kis György herceg első bélyegképehttp://www.life.hu/news/20160420-gyorgy-herceg-elso-belyegkepe-elkeszult-rajta-szerepel-erzsebet-kiralyno-vilmos-herceg-karoly-herceg.htmlA kis trónörökös egy kis emelvényen egyensúlyozik édesapja, Vilmos herceg, illetve dédnagymamája, Erzsébet királynő és nagypapája, Károly herceg oldalán. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.