Most kapaszkodj meg! Ilyen időjárás várható a következő napokban

Forrás: Thinkstock -
eső időjárás-előrejelzés Pünkösd időjárás-jelentés lehűlés hosszú hétvége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap és hétfőn akár több fokkal is visszaeshet a hőmérséklet.

A hét második felében is marad a hűvösebb, csapadékos időjárás. A Köpönyeg előrejelzése szerint csütörtökön többfelé kialakulhat zápor, zivatar, illetve zivatarláncolat is kialakulhat felhőszakadásokat okozva, akár 16 mm csapadék is hullhat.

Forrás: Thinkstock

Pénteken és szombaton többynire felhős lesz az ég, és szórványosan kialakulhat zápor, zivatar. A hőmérséklet 19-21, illetve 10 és 13 fok körül alakul.

Vasárnap a viharos szél hatására csökken a felhőzet, és már egyre kevesebb helyen fordul elő újabb zápor. A nappali felmelegedés 15 fok köré gyengülhet. Az előrejelzés szerint hétfőn is marad a 15 fokos nappali csúcshőmérséklet, csapadékra azonban nem kell számítani.

Törőcsik Mari nem vár: meglátogatja Kulka Jánosthttp://www.life.hu/news/20160511-torocsik-mari-nem-var-ugy-erzi-itt-az-ideje-hogy-meglatogassa-kulka-janost.htmlA 80 éves Törőcsik Mari nem bírja tovább, állítólag úgy döntött, meglátogatja Kulka Jánost a kórházban. A színésznő arról is értesült, hogy lehet, hogy már a héten kiengedik Kulkát, ezért ha úgy adódik, akkor az otthonában keresi fel. News--Kiss László találkozott áldozatával, Takáts Zsuzsannával http://www.life.hu/news/20160511-kiss-laszlo-talalkozott-aldozataval-takats-zsuzsannaval.htmlAz erőszak óta eltelt hosszú évtizedek után találkozott ismét szemtől szemben Kiss László és Takáts Zsuzsanna szerda délelőtt. NewsOrigoAz erőszakoló úszó felesége megszólalt: „Minden nőnek ilyen férjet kívánok”http://www.life.hu/news/20160511-megszolalt-lantos-laszlo-felesege-ducza-aniko-szerinte-takats-zsuzsanna-nem-mond-igazat-ls-minden.htmlLantos László felesége tudott a nemi erőszakról, amikor hozzáment a férjéhez, ám azt állítja, hogy a dolgok nem úgy történtek, ahogy Takáts Zsuzsanna elmondta. NewsOrigoRendkívüli biztonsági intézkedésekkel kezdődik a cannes-i filmfesztiválhttp://www.life.hu/news/20160511-a-cannes-i-filmfesztival-rendkivuli-biztonsagi-intezkedesekkel-kezdodik.htmlA terrorfenyegetettség miatt rendkívüli biztonsági intézkedések közepette kezdődik meg szerdán a 69. cannes-i fesztivál. A hivatalos versenyprogram kilenctagú zsűrijében harminc év után ismét magyar filmes is helyet foglal, Nemes Jeles László, a Saul fia című Oscar-díjas film rendezőjének személyében. News--Emma Watson is érintett a világméretű offshore-botránybanhttp://www.life.hu/news/20160511-emma-watson-szineszno-erintett-a-vilagmeretu-offshore-botranyban-a-panama-papirok-szerint.htmlA napokban újabb adatok kerültek nyilvánosságra a Panama-papírokból, amelyek alapján kiderült, hogy a Harry Potterből megismert színésznő is offshore-ozott. Saját bevallása szerint azonban nem a pénz miatt csinálta. News--Kínában cenzúrázzák az erotikus banánevésthttp://www.life.hu/news/20160510-kinaban-cenzurazzak-az-erotikus-bananevest.htmlA kínai internetes cenzúrájának most az élő közvetítések esnek áldozatul, mivel a kormány új szabályokat vezetett be. Az oldalaknak tiltaniuk kell azokat, akik erotikusan esznek banánt, vagy harisnyát, miniszoknyát viselnek a kamera előtt. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.