Lemondott címeiről Kiss László

Forrás: MTI/Földi Imre -
díszpolgár Magyar Úszó Szövetség úszás Kiss László lemondás cím Százhalombatta uszoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A volt szövetségi kapitány a százhalombattai polgármesternek írt levelében mondott le díszpolgári címéről, és kéri, hogy másról nevezzék el a nevét viselő százhalombattai uszodát.

Szerda délután hívták össze a százhalombattai képviselő-testület rendkívüli ülését, amelynek témája Kiss László díszpolgári címe és a nevét viselő városi uszoda átnevezése volt - írja a hvg.hu.

Forrás: MTI/Földi Imre

A volt úszókapitány, akit 55 évvel ezelőtt elítéltek nemi erőszakért, korábban alpolgármester is volt Százhalombattán, amelyről korábban már lemondott. Kiss László az ülést megelőzve egy levélben tudatta a polgármesterrel, hogy lemond a díszpolgári címéről, és azt kérte, nevezzék el másról a városi uszodát.

Megrázó részletek a nőtől, akit Kiss László megerőszakolt

Néhány hete látott napvilágot az a megdöbbentő hír, miszerint Kiss László, az úszóválogatott szövetségi kapitánya 1961-ben két társával csoportosan nemi erőszakot követett el egy úszólánnyal szemben, amiért akkor három év letöltendő börtönre ítélték. Az is kiderült, hogy Kiss László anno nem töltötte le teljes börtönbüntetését, a három év helyett mindössze 22 hónapot ült. A napokban interjút adott az áldozat, akit megerőszakoltak Kissék: kattints ide a cikkért!

Mindenki kihátrált Kiss László mögülhttp://www.life.hu/news/20160510-kiss-laszlo-uszokapitany-mogul-mindenki-kihatralt.htmlNem csupán a százhalombattai uszoda hagyhatja el Kiss László nevét, hanem a díszpolgári címétől is megfoszthatják a nemi erőszak ügyében érintett egykori úszókapitányt. NewsMTI/Földi ImreEmma Watson is érintett a világméretű offshore-botránybanhttp://www.life.hu/news/20160511-emma-watson-szineszno-erintett-a-vilagmeretu-offshore-botranyban-a-panama-papirok-szerint.htmlA napokban újabb adatok kerültek nyilvánosságra a Panama-papírokból, amelyek alapján kiderült, hogy a Harry Potterből megismert színésznő is offshore-ozott. Saját bevallása szerint azonban nem a pénz miatt csinálta. News--Mindenkit maga mögött hagyott! Ő lett 2016 legjobban kereső zenészehttp://www.life.hu/news/20160509-taylor-swift-enekesno-lett-a-billborad-lista-2016-legjobban-kereso-enekesnoje.htmlMindössze 26 éves, de immár harmadik alkalommal került a Billboard leggazdagabb zenészeit és énekeseit összegző listájára. Kitalálod, ki az? News--Méregdrága járgányon bontogatja autóvezetői szárnyait a Beckham-gyerekhttp://www.life.hu/news/20160506-brooklyn-beckham-david-es-victoria-beckham-millios-auton-tanul-vezetni.htmlRetteghet egész London: David és Victoria Beckham legidősebb fia vadiúj Mercedesen gyakorolja az autóvezetés fortélyait. News--Kivonulna a tőzsdéről Schobert Norbi cégehttp://www.life.hu/news/20160510-schobert-norbi-fitneszguru-cege-kivonulna-a-tozsdepiacrol.htmlSchobert Norbi a hírek szerint a társaság zártkörűvé válását javasolja, és kivonná a cég részvényeit a nyilvános forgalomból. NewsFotó: Marton Szilvia - OrigoMeghalt Maros-Kiss Adrienn műsorvezetőhttp://www.life.hu/news/20160509-maros-kiss-adrienn-a-szombathelyi-teve-musorvezetoje-meghalt.htmlA szombathelyi televízió műsorvezetője váratlanul rosszul lett, és összeesett. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.