Az erőszakoló úszó felesége megszólalt: „Minden nőnek ilyen férjet kívánok”

Forrás: Tv2 -
Kiss László Lantos László nemi erőszak Ducza Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lantos László felesége tudott a nemi erőszakról, amikor hozzáment a férjéhez, ám azt állítja, hogy a dolgok nem úgy történtek, ahogy Takáts Zsuzsanna elmondta. 

„47 éve vagyok ennek az embernek a felesége, minden nőnek ilyen férjet és ilyen apát kívánok” – mondta Ducza Anikó. Lantos volt az az úszó, aki becsalta az áldozatot az uszodai szolgálati lakásba, a vádirat szerint ő volt az első, aki megerőszakolta a nőt, de az úszó felesége szerint nem úgy történtek az események.

Ducza Anikó Forrás: Tv2

„Nem arról van szó, hogy a dolog nem történt meg, hanem arról van szó, hogy a dolog nem így történt meg” – mondta a feleség, aki szerint Takáts Zsuzsanna, aki nemrég kiállt a nyilvánosság elé, és beszámolt megerőszakolásának megrázó részleteiről, nem mond igazat. Ducza Anikó azt állítja, a férje újságíró-iskolába járt akkor, és vizsgázni ment, tehát nem voltak hárman egyszerre a helyiségben, de a vizsgáztatókat anno nem idézték be tanúként. A Tények műsorában elmondta azt is, hogy ő tudott a nemi erőszakról, amikor feleségül ment Lantoshoz. „Én erről az egészről tudtam, mert ez nem volt egy titok. Ez egy abszolút nyílt beszédtéma volt a 60-as években” – mondta Ducza Anikó, olimpiai bronzérmes tornász.

Aczél Endre: „Bevallom, megbuktam”http://www.life.hu/news/20160510-aczel-endre-neveben-posztoltak-ki-velemenyet-a-facebookra-aczel-bevallotta-hogy-megbukott.htmlAczél Endre magára vonta mindenki figyelmét, amikor kiállt Kiss László mellett – az áldozatot hibáztatva. Közösségi oldalán keresztül adott hangot véleményének, ami miatt elvesztette a munkáját, de úgy véli, joga volt tévedni. News--Rendkívüli biztonsági intézkedésekkel kezdődik a cannes-i filmfesztiválhttp://www.life.hu/news/20160511-a-cannes-i-filmfesztival-rendkivuli-biztonsagi-intezkedesekkel-kezdodik.htmlA terrorfenyegetettség miatt rendkívüli biztonsági intézkedések közepette kezdődik meg szerdán a 69. cannes-i fesztivál. A hivatalos versenyprogram kilenctagú zsűrijében harminc év után ismét magyar filmes is helyet foglal, Nemes Jeles László, a Saul fia című Oscar-díjas film rendezőjének személyében. News--Emma Watson is érintett a világméretű offshore-botránybanhttp://www.life.hu/news/20160511-emma-watson-szineszno-erintett-a-vilagmeretu-offshore-botranyban-a-panama-papirok-szerint.htmlA napokban újabb adatok kerültek nyilvánosságra a Panama-papírokból, amelyek alapján kiderült, hogy a Harry Potterből megismert színésznő is offshore-ozott. Saját bevallása szerint azonban nem a pénz miatt csinálta. News--Kínában cenzúrázzák az erotikus banánevésthttp://www.life.hu/news/20160510-kinaban-cenzurazzak-az-erotikus-bananevest.htmlA kínai internetes cenzúrájának most az élő közvetítések esnek áldozatul, mivel a kormány új szabályokat vezetett be. Az oldalaknak tiltaniuk kell azokat, akik erotikusan esznek banánt, vagy harisnyát, miniszoknyát viselnek a kamera előtt. NewsThinkstockKendall Jenner a Calvin Klein provokatív fehérnemű kampányában szexizetthttp://www.life.hu/news/20160510-calvin-klein-legujabb-fehernemu-kampanya-eleg-provokativra-sikeredett.htmlA világhírű márka arcaként először idén márciusban mutatkozott be Kendall Jenner, akkor a Calvin Klein Jeans kollekció kampányában szerepelt. Most pedig a divatdiktátor fehérnemű kampányának meglepően szexi fotóin is megcsodálhatjuk. NewsOrigoElítélték azt a három 16 éves diáklányt, akik halálra verték osztálytársukat az iskola mosdójábanhttp://www.life.hu/news/20160510-harom-16-eves-diaklany-megolte-osztalytarsnojet-az-iskola-mosdojaban.htmlSzemtanúk szerint egy fiú miatt vitatkozott össze Amy Inita Joyner-Francis és egy csapat lány. A veszekedésből verekedés lett, amely végül tragédiába torkollt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.