Lajcsi trombitaszóval búcsúztatta az elhunyt TV2-s riportert, Wels Péter Mátyást

fotó temetés trombita Lagzi Lajcsi Wels Péter Mátyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örök nyugalomra helyezték Wels Péter Mátyást, a TV2 volt riporterét a budapesti Farkasréti temetőben. Több családtag, munkatárs, és híresség is részt vett a szomorú eseményen. 

Ahogy korábban mi is megírtuk, Wels napokig úgy költözködött, készülődött boldogan új életére, hogy közben szervezete viaskodott súlyos betegségével. A 46 éves televíziós holttestére az édesanyja talált rá. A temetésen jelen volt Németh Lajos, Pachmann Péter, és Azurák Csaba is. A szertartáson a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Viven is részt vett - írja a Bors.

Forrás: Facebook/Wels Péter Mátyás

Galambos Lajos a szertartás végén eltrombitálta az Il Silenciót. A szomorú eseményről ide kattintva nézhetsz meg fotókat!

Kiss László az összeomlás szélén vanhttp://www.life.hu/news/20160512-kiss-laszlo-a-pszichikai-osszeomlas-szelen-van-nagyon-rosszul-viseli-a-tamadasokat.htmlA volt szövetségi kapitány a hírek szerint nagyon rosszul viseli az őt ért támadásokat. News--Kínos: Beszóltak a nemi erőszakkal vádolt Woody Allennekhttp://www.life.hu/news/20160512-woody-allen-rendezonek-beszolt-laurent-lafitte-francia-humorista-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlLaurent Lafitte a cannes-i filmfesztivál megnyitóján tett egy nem túl kedves megjegyzést a világhírű rendező felé, és most az egész internet őt ünnepli. News--Élőben közvetítette a lány, ahogy a vonat elé ugrikhttp://www.life.hu/news/20160512-eloben-kozvetitette-halalat-a-tinedzser-franciaorszagban-a-twitteren-keresztul.htmlVonat elé vetette magát egy francia fiatal, amit élőben közvetített a Twitter szolgáltatásán keresztül. Több mint ezren nézték a szomorú esetet. NewsOrigoKína nagy dobása, a sanghaji Disneyland, tényleg betalálthttp://www.life.hu/news/20160512-kinaban-epult-a-vilag-legnagyobb-disney-kastelya-ami-hamarosan-megnyitja-kapuit.htmlMár tényleg nem sokat kell aludni a várva várt pillanatig, amikor is megnyílnak a sanhaji Disneyland kapui. A próbaüzem már napok óta tart, és egy videó is napvilágot látott, amely a vidámpark egyik fő látványosságáról készült. News--Időjárás: Ma bizony ránk fog szakadni az éghttp://www.life.hu/news/20160512-idojaras-csutortokre-ma-bizony-rank-fog-szakadni-az-eg.htmlA heves zivatarok miatt csütörtökre 14 megyére adott ki elsőfokú figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat. Van, ahol ahol 50 milliméternyi eső is lezúdulhat egyszerre.News--"Ne ma drágám, nagyon fáj a fejem!" - Íme, a leggyakoribb kifogások a szex ellenhttp://www.life.hu/news/20160511-ime-a-leggyakoribb-kifogasok-ha-nincs-kedved-a-szexhez.htmlMindenkivel megesett már, hogy nem volt kedve szeretkezni, ugyanakkor a kedvesét sem akarta megbántani. Ilyenkor pedig képesek vagyunk a legbutább kifogásokat is kitalálni. Szóval itt az idő, hogy megismerjétek leggyakoribb szexstop-hazugságokat! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.