szexuális erőszak Kiss László úszó feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Perrel fenyegeti az egyik napilapot Kiss László egykori úszótársa. A Bors azt írta, hogy fiúk is lehettek az áldozataik között, ezzel pedig L. László szerint megsértették a becsületét.

Beperelné a Borsot Kiss László egyik társa, a napilap ugyanis azt írta csütörtöki számában, hogy fiúk is lehettek az áldozataik között. A Bors a Kiss-ügyről szóló cikkében idézett egy Facebook-csoportba érkezett írást is, amelyet azzal zártak, hogy várják a további áldozatok jelentkezését, mert voltak, ez biztos, fiúk is, nekik még nehezebb erről beszélni - írja az Origo.

Forrás: MTI/Kovács Anikó

L. László, akit Kiss-sel együtt ítéltek el 1962-ben Takáts Zsuzsanna megerőszakolása miatt, ezután levélben kereste meg a szerkesztőséget. Szerinte ugyanis Kiss Lászlót és őt becsületükben megsértették azzal, hogy a leírtak szerint homoszexuálisok, majd hozzátette, hogy emiatt bepereli az újságot, és a rendőrségen, illetve az ügyészségen is feljelentést tesz. Kiss László a héten bocsánatot kért egykori áldozatától, két társa azonban ehhez nem csatlakozott.

Dr. Nagy Henrik, Takáts Zsuzsanna ügyvédje azt mondta a lapnak, hogy sem L. László, sem V. Lajos részéről nem érkezett hozzájuk bo­csánatkérő szándékra utaló jelzés.

A legmenőbb applikációk - A social médián túlhttp://www.life.hu/news/20160511-a-legmenobb-applikaciok-amikkel-ugyeket-intezhetsz.htmlA közösségi médiák applikációi minden fiatal telefonján megtalálhatók, így egyetlen gombnyomással kapcsolatba léphetünk szeretteinkkel. De a szórakoztató alkalmazások mellett rengeteg hasznos appot is letölthetünk a telefonunkra, amelyeknek hála kényelmesen, az otthoni fotelben ülve intézhetjük hivatalos ügyeinket, és ezáltal időt takaríthatunk meg. News--Van, aki szerint az Instagram új logója egy mellbimbóra hasonlíthttp://www.life.hu/news/20160512-az-egesz-net-haborog-az-instagram-uj-logoja-miatt.htmlTegnap este érkezett meg az Intsagram legújabb verziója, ám sokaknál kiverte a biztosítékot az új design... News--Élőben közvetítette a lány, ahogy a vonat elé ugrikhttp://www.life.hu/news/20160512-eloben-kozvetitette-halalat-a-tinedzser-franciaorszagban-a-twitteren-keresztul.htmlVonat elé vetette magát egy francia fiatal, amit élőben közvetített a Twitter szolgáltatásán keresztül. Több mint ezren nézték a szomorú esetet. NewsOrigoMeneszthetik a farkast kilövő állatkertigazgatóthttp://www.life.hu/news/20160512-majus-vegen-tavozhat-a-pecsi-allatkert-igazgatoja-aki-kilott-egy-farkast.htmlMár a hónap végén meneszthetik a Pécsi Állatkert igazgatóját, aki tavaly kilőtt egy szökött farkast. News--Gianni szerint Széll Tamás döntős lehet séfversenyenhttp://www.life.hu/news/20160511-gianni-etteremtulajdonos-szerint-szell-tamas-sef-dontos-lehet-a-bocue-dor-szakacsversenyen.htmlJavában zajlik a 2016-os Bocuse D'or szakácsverseny, amelynek európai döntőjét idén kis hazánkban rendezték meg. A Life.hu riportere ott volt a megmérettetésen, és kikérdezte a résztvevőket a magyar induló, Széll Tamás esélyeiről. News--Kínos! Elszólta magát II. Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/news/20160511-erzsebet-kiralyno-elszolta-magat.htmlAz Egyesült Királyság uralkodónője "durvának" és "nyersnek" nevezte a kínaiakat egy kiszivárgott felvételen. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.