Megkínozták és kivégezték a nemátalakító műtéten átesett maffiafőnököt

gyilkosság Giovanni Arrivoli Nápoly kivégzés maffia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három golyóval a testében találták meg egy Nápoly környéki árokban a 41 éves Giovanni Arrivolit, akinek az eltűnését három nappal korábban jelentették be a rendőrségen. A hatóság állítja, a gyilkosságot kivégzésszerűen hajtották végre.

Arrivoli nőnek született, majd átesett a nemátalakító műtéteken, és a Corriere della Sera nyomán az Origó arról ír, hogy a nápolyi Pagato Amato család egyik magas rangú vezetője volt.

A maffiafőnök két golyót kapott a fejébe, és egyet a testébe; a rendőrség szerint a gyilkosságot kivégzésszerűen hajtották végre. Az eltűnését a barátnője jelentette, akit állítólag el akart venni feleségül.

Makik és makákó, muflon és nílusi ludak születtek a Kecskeméti Vadaskertbenhttp://www.life.hu/news/20160515-makik-es-makako-muflon-es-nilusi-ludak-szulettek-a-kecskemeti-vadaskertben.htmlMakik és makákó, muflonok és nílusi ludak születtek a Kecskeméti Vadaskertben az elmúlt hetekben. Valamennyi kis állatot a látogatók is megnézhetik pünkösdvasárnap és -hétfőn is - mondta Tokovics Tamás ügyvezető az MTI-nek. News--Ötös lottó: Most nagyon boldog lennél, ha ezeket a számokat x-elted volnahttp://www.life.hu/news/20160514-otos-lotto-szamai-majus-14.htmlEzen a héten 370 millió forintot lehetett (volna) az ötös lottón, ám nem lett telitalálatos szelvény. News--Édesanyja talált rá Wels Péter Mátyás holttestére: azt hitte, csak alszikhttp://www.life.hu/news/20160505-edesanyja-talalt-ra-wels-peter-matyas-a-tv2-riportere-holttestere.htmlA 47 éves korában meghalt Wels Péter Mátyás, a Tények alapító riportere. A televíziós holttestére édesanyja talált rá. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.