Kiderült, hogy talált rá a rendőrség Sinead O'Conorra

Forrás: AFP/Stephen Lovekin -
hotel öngyilkos rendőrség öngyilkosság énekesnő eltűnt emberek Sinead O Connor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő vasárnap biciklivel indult el otthonról, majd hétfő délutánig semmit nem lehetett tudni róla. Mint kiderült, a chicagói rendőrség egy hotelben talált rá Sinead O'Conorra. 

Tíz rendőrségi osztag vett részt szállodák átfésülésében, miután Sinead O'Connor vasárnap eltűnt - közölte Eric Petersen rendőrségi szóvivő. Az énekesnőt - akiről sokan azt hitték, öngyilkosságot fog elkövetni - ezt követően hétfő délután találták meg, amit a szóvivő "csodálatos kimenetelnek" nevezett, jelenlegi állapotáról és aktuális tartózkodási helyéről azonban nem árult el semmit.

Forrás: AFP/Stephen Lovekin

Az énekesnő azonban a megkerülését követően még hétfő este egy olyan Facebook-posztot tett közzé, melyet a férjének címzett, és amelyben öngyilkossággal fenyegetőzik, és családját okolja, amiért idáig fajult a helyzet. Többek közt arról is ír, hogy sosem tudta megbocsájtani férjének és édesapjának, hogy annak idején miattuk vetette el első gyermekét.

Sinead O'Connor évek óta mély depresszióval és drogproblémákkal küzd. Legutóbb decemberben tett közzé Facebook-oldalán egy olyan üzenetet, melyben arról írt: meg akar halni.

Monica Lewinsky: "Kis híján öngyilkos lettem!"http://www.life.hu/news/20160417-monica-lewinsky-a-clinton-afferrol-beszelt-kis-hijan-ongyilkos-lett.htmlMiután a Clintonnal folytatott afférja napvilágot látott, Monica Lewinsky sokáig nem látta értelmét az életének, még az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében. Most azonban olyan tinédzsereknek akar segíteni, akiket online zaklatnak - többek közt erről mesélt a The Guardian újságírójának. News--Végre tényleg élvezhetjük a májusi meleget!http://www.life.hu/news/20160518-egyre-melegebb-lesz-az-ido-hetvegere-szikrazo-napsutest-igernek.htmlMa még számíthatunk záporra, csapadékra, de csodák csodájára éppen hétvégére érkezik meg a szikrázó napsütés. NewsOrigoMegmentenék az 50 éves legendás cukrászdát a gödöllőiek http://www.life.hu/news/20160517-tobben-is-kialltak-az-50-eves-cukraszda-mellett-barna-illes-fagyijat-mindenki-szereti.htmlÖsszefogtak a retro-cukrászdáért a helyi lakosok. Illés bácsit valaki feljelentette az élelmiszerlánc-biztonsági hivatalnál, mert szerinte a cukrászda nem felelt meg az előírásoknak. NewsOrigoJuj, de ciki! Részeg, tangás csaj pucsított, sírt és bukdácsolt Budapest utcáin: Videó!http://www.life.hu/news/20160516-reszeg-tangas-csaj-horgott-es-bukdacsolt-budapest-utcain.htmlEgy szál tangában nyomott brutál műsort a részeg lány Budapesten. És szerencsétlenségére fel is vették. News--Nem ússza meg a kutyájával fajtalankodó drogdílerhttp://www.life.hu/news/20160517-nem-ussza-meg-a-kutyajaval-fajtalankodo-drogdiler-az-ausztraliai-jenna-driscoll.htmlAz ausztrál törvények miatt ezért még nem lehet elvenni a kutyát a nőtől, csak ha bebizonyosodik, hogy kínozta vagy kegyetlenül bánt az állattal. News--Fedezékbe! Itt repül az internet kedvenc pocakos macsójahttp://www.life.hu/news/20160517-igy-csobban-az-internet-kedvenc-pocak-macsoja.htmlAz biztos, hogy nem mindig sikerül elegánsan lecsúszni a strand csúszdáján, bár érdekel ez olyankor bárkit is?! Reméljük, hogy a 400 ezres nézővel büszkélkedő videó túlysúlyos alanya is így van ezzel! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.