időjárás-előrejelzés időjárás-jelentés idő napsütés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre melegebbre és egyre több napsütésre lehet számítani a hét végén, vasárnap néhol akár 27 Celsius-fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. 

Pénteken a többórás napsütés mellett még lehetnek helyenként záporok, főként a Dunántúlon néhol zivatar is kialakulhat. Megélénkül, délnyugaton megerősödik, zivatar környezetében viharossá fokozódhat a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 6 és 12, a legmagasabb hőmérséklet 19 és 24 fok között alakul.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

Hétvégén nyárias meleg várható

Szombaton többnyire gyengén felhős, napos idő várható. Csapadék nem valószínű, helyenként viszont megerősödik a szél. A leghidegebb órákban 7-12 fok lehet, napközben 22-25 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap is gyengén felhős, napos időre lehet számítani, csapadék nem lesz. A Dunántúl nyugati, északnyugati részén erősödhet meg a szél. A minimumhőmérséklet 8 és 13, a maximumhőmérséklet 23 és 27 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

Hivatalos! Lezuhant az eltűnt utasszállító Egyiptomban http://www.life.hu/news/20160519-lezuhant-utasszallito-repulogep-egyiptomban-hivatalos-informaciokat-adtak-ki.htmlA gép 69 utassal és 10 fős személyzettel a fedélzeten szállt fel még szerda este 11 órakor. A hírek szerint a gép lezuhant, nincsenek túlélők. News--Megszökött két kislány - Országos körözést adtak ki http://www.life.hu/news/20160519-ket-lany-szokott-el-otthonrol-a-csalad-szerint-nem-volt-jele-a-dolognak-toalmas.htmlEgy 13 és egy 16 éves lány tűnt el tegnap reggel Tóalmásról. A család szerint nem volt jele annak, hogy a tinédzserek mire készülnek. News--Forradalmi ötletével lett világhírű egy csongrádi diáklányhttp://www.life.hu/news/20160519-mobilalkalmazas-balint-karola-szep-helyezest-ert-el-egy-nemzetkozi-versenyen.htmlBevásárlós mobilalkalmazással nyerte el Bálint Karola, a Szegedi Tudományegyetem elsőéves hallgatója az Oracle Academy díját az Intel világversenyén - tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága szerdán az MTI-t. NewsOrigoSzerelmes lett a kedvenc focistájába, ezért lemondta az esküvőjéthttp://www.life.hu/news/20160518-a-manchester-united-drukkere-azert-mondta-le-az-eskuvojet-mert-szerelmes-az-egyik-jatekosba.htmlA 24 éves Mai Alexandernél úgy kezdődött minden, mint a mesékben: meglátta és megszerette a kiválasztottját. Kivéve, hogy ebben az esetben a szerelem plátói volt, mivel a lány a Manchester United játékosát, Adnan Januzajt szemelte ki magának. NewsTranszneműnek nézték és durván megszólták a fiatal lányt http://www.life.hu/news/20160518-transznemunek-neztek-undorito-szavakkal-illetek-egy-fiatal-lanyt-vasarlas-kozben.htmlAimee Toms a szokásos szombati bevásárlást végezte, amikor odalépett hozzá egy vadidegen és sértegetni kezdte őt a külseje miatt. A nő azt hitte, hogy egy transzneművel találkozott. NewsOrigoA Ranieri-hasonmás villanyszerelő kihasználta adottságait: két hét alatt 26 nőt vitt ágybahttp://www.life.hu/news/20160518-a-ranieri-hasonmas-villanyszerelo-kihasznalta-adottsagait-es-26-not-vitt-agyba.htmlEgy skót villanyszerelő nagyon hasonlít a Leicester City sikeres menedzserére, Claudio Ranierire, és ezt ki is használja. Az olasz klub bajnoki sikere óta - azaz 2 hét alatt - már 26 nőt csábított el. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.