Mellei miatt aláztak meg egy nőt az edzőteremben

Forrás: Facebook -
ruházat top edzőterem megalázás mellek fitneszedző konditerem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jenna Vecchio ruházata a fitneszeteremben oktató hölgyek szerint túl kihívó volt. A megszégyenített nő Facebook-oldalán osztotta meg nem mindennapi történetét.

Jenna Vecchio körülbelül egy hónapja költözött férjével Kanada fővárosába, Ottawába, ahol be is iratkozott az egyik edzőterembe. A közösségi oldalán megosztott bejegyzése szerint az itt látható öltözéket vette magára egyik alkalommal, amikor férjével együtt edzeni mentek:

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Később a szóba forgó edzőterem is reagált a történtekre: hivatalos közleményük szerint a szabályzatuk visszafogott öltözéket ír elő, véleményük szerint Mrs. Vecchio trikója pedig ennek nem felelt meg. Hozzátették, hogy vizsgálják az esetet, és készek arra, hogy leüljenek beszélni Jenna Vecchióval.

Katalin hercegné megmutatta keményebb, harcosabb oldaláthttp://www.life.hu/news/20160518-katalin-hercegne-bokszolt-duke-mackenzie-vilagbajnokkal.htmlCambridge hercegnéje a jó ügy érdekében húzta fel a bokszkesztyűt, és ütögetett párat a világbajnok Duke MacKenzie-vel. Videó. News--Michael Schumacherről beszélt egykori főnöke: "Örülök, hogy újra reagál"http://www.life.hu/news/20160519-michael-schumacher-balesetet-szenvedett-forma-1-es-pilotanak-az-ereje-segit-majd-a-gyogyulasban.htmlLuca di Montezemolo, a Ferrari exelnöke szerint a súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilótának a hihetetlen ereje fog segíteni a felépülésben. News--Egy rab állítja: ő Prince eltitkolt gyermekehttp://www.life.hu/news/20160511-calvin-q-williams-rab-bizonyitani-akarja-hogy-o-prince-gyereke.htmlA jelenleg börtönben raboskodó Calvin Q. Williams DNS-vizsgálattal bizonyítaná igazát. Ha nyer, ő örökölheti az elhunyt világsztár nagyjából 500 millió dollárra becsült vagyonát. News--Gianni szerint Széll Tamás döntős lehet séfversenyenhttp://www.life.hu/news/20160511-gianni-etteremtulajdonos-szerint-szell-tamas-sef-dontos-lehet-a-bocue-dor-szakacsversenyen.htmlJavában zajlik a 2016-os Bocuse D'or szakácsverseny, amelynek európai döntőjét idén kis hazánkban rendezték meg. A Life.hu riportere ott volt a megmérettetésen, és kikérdezte a résztvevőket a magyar induló, Széll Tamás esélyeiről. News--Kínos! Elszólta magát II. Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/news/20160511-erzsebet-kiralyno-elszolta-magat.htmlAz Egyesült Királyság uralkodónője "durvának" és "nyersnek" nevezte a kínaiakat egy kiszivárgott felvételen. News--Lemondott címeiről Kiss Lászlóhttp://www.life.hu/news/20160511-kiss-laszlo-egykori-uszokapitany-lemondott-diszpolgari-cimerol-es-a-nevet-viselo-uszodarol.htmlA volt szövetségi kapitány a százhalombattai polgármesternek írt levelében mondott le díszpolgári címéről, és kéri, hogy másról nevezzék el a nevét viselő százhalombattai uszodát. NewsMTI/Földi Imre

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.