Veszélyben a királyi család! Egy gyilkos mászott be a Buckingham-palota kertjébe

Forrás: Facebook/The British Monarchy -
gyilkos Buckingham Palota brit Erzsébet királyné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban egy '92-ben gyilkosságért elítélt férfi fogta magát, és bemászott a Buckingham-palota kerítésén. Szerencsére sikerült elfogni, bár így is közel 10 percig tartott az akció.

Amikor a gyilkosságért elítélt férfi bemászott a Buckingham-palota kerítésén, a riasztó megszólalt, a biztonságiak utánaeredtek, végül sikerült elfogni. A férfi azt mondta, hogy

csak a kilátásban akar gyönyörködni.

Forrás: Facebook/The British Monarchy

Mindenesetre elég furcsa, hogy a férfi ezután affelől érdeklődött, hogy vajon otthon van-e a királynő – írja a BBC.

A 41 éves férfit, Dennis Hennessyt gyorsított eljárás keretein belül elítélték, pénteken hozták meg az ítéletet,

4 hónap börtönt kapott.

Hennessyt még 1992-ben, 17 évesen ítélték el gyilkosságért, mert egy hajléktalan férfit ölt meg, aki pénzt és ételt kért tőle. A férfi ekkor megtámadta, egy vascsővel agyonverte.

Az eltűnt repülő roncsait találta meg az egyiptomi hadsereghttp://www.life.hu/news/20160520-az-eltunt-repulo-roncsait-talalta-meg-az-egyiptomi-hadsereg.htmlA legfrissebb információk szerint az egyiptomi haditengerészet a Földközi-tengerben, 290 kilométerre északra Alexandria városától találta meg az eltűnt egyiptomi repülő roncsait. News--70 év után fedte fel titkát az auschwitzi koncentrációs táborból előkerült bögrehttp://www.life.hu/news/20160520-70-evig-megtartotta-a-titkat-az-auschwitzi-koncentracios-taborbol-elokerult-bogre.htmlEgy duplafenekű bögre került elő az auschwitzi koncentrációs táborból, amelyben nemrég aranygyűrűt és egy nyakláncot találtak múzeumi kurátorok. News--Így rázták a világsztárok a vörös szőnyegen - Kristen Stewart is beszállt!http://www.life.hu/news/20160518-igy-raztak-a-vilagsztarok-a-voros-szonyegen-kristen-stewart-is-beszallt.htmlAndrea Arnold új filmjének, az American Honey-nak főcímzenéjére vonultak végig a vörös szőnyegen a szereplők, ráadásul még Kristen Stewart és Shia LeBeouf is táncra perdült. NewsOrigoRejtély övezi az angyalarcú tinilány halálát: 15 éves volt!http://www.life.hu/news/20160518-rejtely-ovezi-az-angyalarcu-tinilany-halalat.htmlA rendőrség vizsgálja a 16 éves diáklány halálát, de egyelőre nem találtak bűncselekményre utaló jelet. NewsOrigoA Ranieri-hasonmás villanyszerelő kihasználta adottságait: két hét alatt 26 nőt vitt ágybahttp://www.life.hu/news/20160518-a-ranieri-hasonmas-villanyszerelo-kihasznalta-adottsagait-es-26-not-vitt-agyba.htmlEgy skót villanyszerelő nagyon hasonlít a Leicester City sikeres menedzserére, Claudio Ranierire, és ezt ki is használja. Az olasz klub bajnoki sikere óta - azaz 2 hét alatt - már 26 nőt csábított el. NewsAFPLehet, hogy gyógyulása után Kulka János elköszön a színháztól?http://www.life.hu/news/20160518-lehet-hogy-kulka-janos-a-zenere-koncentralna-a-szinhazi-szerepek-helyett.htmlLapinformációk szerint Kulka János a felgyógyulása után fokozatosan lemond színházi szerepeiről, és inkább a zenére, az éneklésre koncentrál majd. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.