Az öngyilkos anya attól félt, hogy elveszik tőle a gyermekét

Forrás: Thinkstock -
öngyilkos öngyilkosság anya gyermek Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 16. emeltről ugrott ki egy anya, másfél éves kislányával együtt. A szörnyű tragédiában mindketten életüket vesztették. Állítólag magánéleti gondok vezettek az öngyilkossághoz.

A 15. kerületben, az ablakon keresztül ugrott ki az anya, aki a budai Pethő Intézetben dolgozott. Két évvel ezelőtt még a legboldogabb ember volt, de párkapcsolata megromlott, így egyedül maradt a kislányával.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Néhány hónappal ezelőtt lépett félre párja, majd otthagyta az anyát a gyermekével. Korábban a nő közösségi profilján is hangot adott elkeseredettségének. “Állítólag a 16 hónapos kislányod is szeretted, az életed volt, mégis kikészítetted egy hónapja, elutasít, azt sem kérded, mi van vele, hogy van. Gratulálok apuka!” - idézte az anya posztját a Bors. A lakók úgy tudják, hogy az apa el akarta venni a gyermeket az anyától, erre viszont nincs bizonyítékuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.