Ez a férfi közel 23 műtéten esett át, hogy Supermanre hasonlítson

Barbie baba injekció Fülöp-szigetek Superman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Fülöp-szigeteki férfi tucatnyi alkalommal feküdt kés alá, hogy olyanná váljon, mint kedvenc szuperhőse, Superman – számolt be a Sun. 

A 38 éves Herbert Chavez az évek során összesen 23-szor feküdt kés alá, azért, hogy ha a tükörbe néz, akkor Clark Kent nézzen vissza rá.

Forrás: Instagram / herbertchavezpinoysuperman

Bár duzzadó izmaira a konditeremben is szert tehetett volna, ő inkább az egyszerűbb megoldást választotta: zsírleszíváson, illetve mellizom- és fenékimplantátum-beültetésen esett át, az arcplasztikáról nem is beszélve.

Forrás: Instagram / herbertchavezpinoysuperman

Mivel az élő Superman a rengeteg beavatkozás ellenére sem volt elégedett az eredménnyel, ezért illegális töltőanyagokkal kezdte injekciózni magát, ám a helyzet odáig fajult, hogy bőrén egyszerű

csak gyulladások és dudorok jelentek meg.

A rengeteg energia, pénz és műtét azonban nem hozta meg a várva várt sikert: az imitátor egyelőre nem igazán tudott betörni a köztudatba, az Instagramon pedig mindössze 1168 követője van.

Meghalt Bata Zivojinovic az egyik legnagyobb jugoszláv filmsztárhttp://www.life.hu/news/20160523-elhunyt-bata-zivojinovic-az-egyik-legnagyobb-jugoszlav-filmsztar.htmlElhunyt Bata Zivojinovic, az egykori Jugoszlávia legismertebb és legtöbbet foglalkoztatott színésze, a régió első mozisztárja. NewsOrigoPresser Gábor nyilatkozott a 700 milliós Kanye West-perrel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/news/20160523-presser-gabor-nyilatkozott-a-700-millios-kanye-west-perrel-kapcsolatban.htmlTovábbra is folyatódik a Gyöngyhajú lány című dal miatt indult 2,5 millió dolláros pereskedés, amit Presser Gábor indított Kanye West ellen. Presser nemrég megszólalt az ügyben. News--A féléves gyermeknél fontosabb a kokain - Egy anya, aki minden pénzét drogokra költihttp://www.life.hu/news/20160520-az-anya-a-feleves-gyermeke-helyett-a-kokaint-valasztotta.htmlEgy kétségbeesett anya mesélte el a történetét: lánya minden pénzét a kokainra költi, és egyáltalán nem gondoskodik a féléves gyerekéről. NewsOrigo70 év után fedte fel titkát az auschwitzi koncentrációs táborból előkerült bögrehttp://www.life.hu/news/20160520-70-evig-megtartotta-a-titkat-az-auschwitzi-koncentracios-taborbol-elokerult-bogre.htmlEgy duplafenekű bögre került elő az auschwitzi koncentrációs táborból, amelyben nemrég aranygyűrűt és egy nyakláncot találtak múzeumi kurátorok. News--Hihetetlen! Ez a fiú a szemed láttára fog öregedni kerek nyolc évethttp://www.life.hu/news/20160513-ez-a-fiu-a-szemed-lattara-fog-oregedni-kerek-nyolc-evet.htmlHugo Cornellier egy megdöbbentő videóval rukkolt elő! A felvételnek nem ő az ötletazdája, mégis egyike a leglátványosabb átalakulást bemutató videóknak. NewsThinkstockBarátait bérelte fel a férfi, hogy verjék meg a 13 éves, terhes barátnőjéthttp://www.life.hu/news/20160512-a-ferfi-a-baratait-kerte-meg-hogy-verjek-meg-a-varandos-baratnojet.htmlA kaliforniai fiú nem bírta elvilselni, hogy barátnője terhes, ezért két barátját kérte meg, hogy addig verjék a lányt, amíg elvetél. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.