Új tulajdonoshoz került a Class FM - Ez lesz Balázsék sorsa

Forrás: Facebook / Morning Show -
Sláger Rádió Vadon Jani Morning Show Class FM Rákóczi Feri Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Class FM vezérigazgatója jelentette be, hogy az Advenio Zrt. 100%-os tulajdonát megvásárolta a Sláger Rádió Zrt. és a Marquard Media Hungary, 85-15%-os arányban.

Az egyetlen országos kereskedelmi rádiót a Sláger rádió vette meg. A tranzakciót ma reggel bejelentették a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál. Az árról nem kívántak nyilatkozni, azt viszont elmondták, hogy nem terveznek változtatást.

Forrás: Facebook / Morning Show

A Class FM erős csapat, „profik és szakemberek” alkotják, egy részük a Sláger Rádiónál dolgozott, mások a Danubiusnál. Rövid időn belül lesz egy megbeszélésük az új tulajdonosoknak a magyar médiahatósággal, ahol a közeljövőről konzultálnak – írja az Origo. "A piaci helyzetnek megfelelő árat fizettünk, és tisztában vagyunk azzal, hogy az országos frekvencia lejár novemberben" – hangzott el. A Morning Show-n sem terveznek változtatni.

„Balázsék szerződése folyamatos, élő, bízunk benne, hogy nálunk maradnak a jövőben is"

– mondta a vezérigazgató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.