Egy napon múlhatott a halálra éheztetett kislány élete

Forrás: Dreamstime -
éheztetés videó börtön kislány szülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A családsegítő elmondása alapján a kislány életét megmenthették volna. A nő szerint eljárási hiba miatt nem emelték ki a gyermeket a családból.

Akár életük végéig is a rácsok mögött maradhatnak annak a másfél éves kislánynak a szülei, akit valószínűleg halálra éheztettek Gyöngyösön. A szülők bezárkózva éltek, a kislányhoz pedig senkit sem engedtek, a védőnő sem láthatta, később a családsegítőt pedig a férfi ordítva zavarta el. A szülőket emberöléssel gyanúsítják: gyakorlatilag halálra éheztették a gyereküket.

Balatoni álommunka: bruttó 1 millió forintért bulizhatod végig a nyarathttp://www.life.hu/news/20160525-alommunka-a-balatonnal-brutto-1-millio-forint-fizetessel.htmlA Magyar Turisztikai Ügynökség hirdette meg az állást, amellyel nem csupán átbulizhatod a meleg hónapokat, hanem még pénzt is kereshetsz közben - nem is keveset! News--"Korlátozása kontraproduktív és nem jövőbemutató" - Nem tudják betiltani az Uberthttp://www.life.hu/news/20160521-az-uber-alkalmazas-korlatozasa-kontraproduktiv-es-nem-jovobemutato-nem-tudjak-betiltani.htmlJúnius végén léphet életbe az Uber blokkolását lehetővé tevő törvény. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság az Uber honlapját képes blokkolni, de az applikáció letiltásához szükséges technikai feltételek csak 2016 végére lehetnek meg.News--Mit csinál az amerikai hokirajongó, ha belopódzik az orosz ellenfél öltözőjébe?http://www.life.hu/news/20160524-az-amerikai-hokirajongo-beszokott-az-orosz-ellenfel-oltozojebe-es-lepisilte-a-mezuket.htmlA napokban megrendezték a hoki világbajnokságot, Oroszország pedig a harmadik helyért 7-2-re legyőzte az Egyesült Államokat. Ám míg a szurkolók többsége a játékot nézte, addig két amerikai rajongó beszökött az ellenfél öltözőjébe és elképesztő dolgot művelt. NewsOrigoEz a férfi közel 23 műtéten esett át, hogy Supermanre hasonlítsonhttp://www.life.hu/news/20160523-az-elo-superman-egy-fulop-szigeteki-ficko-23-muteten-esett-at.htmlEgy Fülöp-szigeteki férfi tucatnyi alkalommal feküdt kés alá, hogy olyanná váljon, mint kedvenc szuperhőse, Superman – számolt be a Sun. News--Filmek, botrányok és teljes megőrülés - Íme, a cannes-i filmfesztivál legemlékezetesebb pillanataihttp://www.life.hu/news/20160523-a-69-cannes-i-filmfesztival-legjobb-pillanatai-fotosorozat.htmlSusan Sarandon dekoltázsban, míg Palvin Barbi igazi hercegnőként vonult végig a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén. És ez még nem minden: íme, Cannes legemlékezetesebb pillanatai, képekben. News--Új tulajdonoshoz került a Class FM - Ez lesz Balázsék sorsahttp://www.life.hu/news/20160523-uj-tulajdonoshoz-kerult-a-class-fm-a-slager-radio-vette-meg.htmlA Class FM vezérigazgatója jelentette be, hogy az Advenio Zrt. 100%-os tulajdonát megvásárolta a Sláger Rádió Zrt. és a Marquard Media Hungary, 85-15%-os arányban. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.