Díjat kapott a Life.hu!

Forrás: Thinkstock -
szaklap díj hirdetés Life (film) Kreatív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kreatív nevű szaklap harmadik alkalommal hirdette meg versenyét, melyre az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait várták.

A Life.hu cobranded oldalának célja volt a Profession kampányához tematikusan kapcsolódó, folyamatosan frissülő szerkesztőségi tartalmat nyújtani, amely az olvasónak valóban érdekes, hasznos információkat nyújt. A karrier-tanácsok, állástippekkel foglalkozó cikkek melletti a karrierteszt kitöltésével választ kaphatott a kitöltő, milyen munkakör ideális számára. A munkakeresőknek nagy segítség volt a projekt a Kreatív szerint is.

Forrás: Life.hu

A "Life-Profession Karrierteszt" nevet viselő oldal bronz díjat kapott,

ahogyan a "Telekom 4G nap - Origo együttműködés" is.

A hét legcukibbja: Olyan hajat kért magának a kisfiú, mint a középen kopasz szomszédjahttp://www.life.hu/news/20160526-ez-a-kisfiu-olyan-frizurat-akart-mint-amilyen-a-felig-kopasz-szomszednak-van.htmlEz a kisfiú megnevettette az egész internetet, pedig csak az egyik vágya teljesült: olyan frizurát akart, mint amilyen a szomszédnak van. A középen kopasz szomszédnak... NewsOrigoMegszólalt a magyar ördögűző pap - Videó!http://www.life.hu/news/20160526-ordoguzo-pap-csizmadia-zoltan-egykor-katolikus-papkent-dolgozott-video.htmlRángatódzó test, kifordult szemek, félelmetes hörgések, kínzó fájdalom - ezek mind jellemző tünetei egy olyan embernek, akiből éppen ki akarják űzni az ördögöt. News--Így mentett meg a rendőrség egy baja jutott ebet - Cuki fotó! http://www.life.hu/news/20160526-ilyen-cuki-hirt-meg-nem-lattunk-a-rendorsegtol-kutyamentes-elbuvolo-fotok.htmlA tiszakécskei rendőrök és tűzoltók azonnal az állat segítségére siettek. A kutya egy vízzel teli betonárokba esett. NewsOrigoEgy túl merész, de jó ötlet: az autókat elnyelő új kínai óriásbuszhttp://www.life.hu/news/20160526-az-uj-tomegkozlekedesi-eszkoz-athajt-a-dugokon.htmlA mérnökök egy igazán merész új tömegközlekedési eszközt dobnának Kína útjaira. A buszt helyettesítő monstrum egyszerűen áthajt a dugókon. Nézzétek meg a videón!NewsTaylor Swiftet meg akarják ölnihttp://www.life.hu/news/20160526-taylor-swiftet-halalosan-megfenyegettek.htmlHihetetlen! Létezik egy ember, aki annyira gyűlöli Taylor Swiftet, hogy meg akarja ölni. Sőt nem csak őt, hanem a barátnőit is! News--Gyászol Jennifer Aniston: meghalt az édesanyjahttp://www.life.hu/news/20160526-jennifer-aniston-szineszno-edesanyja-nancy-dow-meghalt.htmlKözel 5 év után először két héttel ezelőtt látogatta meg 79 éves édesanyját a színésznő, akinek anyjához való viszonya cseppet sem volt mondható felhőtlennek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.