Eltűnt egy 13 éves lány a 13. kerületből

Forrás: police.hu -
XIII. kerület eltűnt lány Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön veszett nyoma Tar Jázmin Klaudiának. 13. kerületi iskoláját délután fél 3 körül hagyta el, azóta nem tudnak róla.

A rendőrség tájékoztatása szerint csütörtök délután fél 3 óta nem ad életjelet magáról a 13 éves Tar Jázmin Klaudia, aki a 13. kerületi iskolájából távozott. A diák körülbelül 145-150 centiméter magas.

Forrás: police.hu

Eltűnésekor fehér és rózsaszínű csíkos felsőruházatot, világoskék színű farmernadrágot és rózsaszínű cipőt viselt. Bárki, aki látta, felismeri, vagy van bármilyen információja a diáklány tartózkodási helyével kapcsolatban az (1) 236-2800 telefonszámot hívhatja, illetve névtelenül bejelentést tehet az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.