Felháborító! Ez a valaha volt legrasszistább reklám

Forrás: Youtube -
Kína rasszista mosószer rasszizmus reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kitört a botrány, miután Kínában leadták minden idők legrasszistább reklámját. A kisfilm finoman szólva sem kapott pozitív fogadtatást.

A mosószerek reklámjai híresen a legrosszabbak, és minden kreativitástól mentesek, Kínában pedig úgy tűnik, hogy a legrasszistábbak. A gyártó reklámjában egy afroamerikai srácnak feltűnik a nagyon csinos, kínai lány, aki éppen mosáshoz készülődik.

Forrás: Youtube

A fiú piszkos, fehér pólóban fütyül a lány után, aki odahívja magához, betuszkol egy mosótablettát a szájába, és belenyomja a mosógépbe. A program lejártával pedig előbukkan a gépből egy kínai srác, makulátlanul tiszta, fehér pólóban. A reklám kikerülése óta hatalmas a felháborodás a kínai közösségi oldalakon, többen is nemtetszésüket fejezték ki, valamint azt kérdezgetik, hogy a marketingesek ismerik-e a rasszizmus fogalmát - írja a CNN.

Kiáll a párja mellett az az asszony akinek férje megölhette a hatéves lányukat - Sőt, állítja, szerelmes beléhttp://www.life.hu/news/20160527-kiall-a-parja-mellett-az-az-asszony-akinek-ferje-megolhette-a-hateves-lanyukat.htmlA mai napig támogatja párját az az asszony, akinek férjét hatéves kislányuk bántalmazásával és megölésével vádolják. Mióta a férfit letartóztatták, 190-szer látogatta meg a börtönben. News--Felháborító! 25 fiú erőszakolt meg egy lányt az iskolai mosdóbanhttp://www.life.hu/news/20160527-huszonot-fiu-szexelt-egy-15-eves-lannyal-a-mosdoban-fel-is-vettek-a-szornyuseget.htmlA szörnyűség egy floridai iskolában történt még pár héttel ezelőtt. A diákok az esetet az interneten közvetítették videó formájában a többieknek. NewsThinkstockFelgyújtották a kicsinyeit védelmező vadkacsát Kőbányánhttp://www.life.hu/news/20160527-felgyujtottak-a-kicsinyeit-vedo-vadkacsat-kobanyan.htmlA súlyos égési sérülései miatt még legalább egy napig szenvedhetett a vadkacsa mielőtt elpusztult. Az elkövetőket továbbra is keresik. News--Nem tetszik a börtönélet a kamaszlány gyilkosának - Milliós kártérítést akarhttp://www.life.hu/news/20160527-teglaval-verte-agyon-dominikat-most-millios-karteritest-akar.htmlA 16 éves Dominikának azért kellett meghalnia, mert elutasította a férfi közeledését. Az eset 3 évvel ezelőtt történt, de még most sem került pont az ügy végére, a vádlott pedig mindent megtesz azért, hogy ez így is maradjon. News--Meztelen fotót kért a lánytól, aki egy zseniális trükkel leszereltehttp://www.life.hu/news/20160527-meztelen-fotot-kertek-a-lanytol-de-tuljart-az-eszukon.htmlEgyre gyakrabban hallani olyan internetes zaklatókról, akik folyamatosan meztelen képeket kérnek a lányoktól. A hiszékenyebbek bedőlnek, a cselesebbek pedig bosszút állnak. News--Újabb pedofilbotrány! Tornászlányokat molesztált egy edző http://www.life.hu/news/20160527-pedofilbotrany-egykori-tornasz-edzoje-egy-altalanos-iskolaban-dolgozott-ujabb-ugy.htmlA Népszabadságban jelent meg egy cikk egy volt élsportolóról, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra. A nőt tizenéves korában rendszeresen molesztálta az edzője. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.