Meztelen fotót kért a lánytól, aki egy zseniális trükkel leszerelte

Forrás: Thinkstock -
bosszú fotó pucér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre gyakrabban hallani olyan internetes zaklatókról, akik folyamatosan meztelen képeket kérnek a lányoktól. A hiszékenyebbek bedőlnek, a cselesebbek viszont bosszút állnak.

Történetünk főszereplője a virtuális világban futott össze egy ismeretlennel, aki folyamatosan meztelen fotók miatt zaklatta őt, ám egy egyszerű, de annál nagyszerűbb ötlettel

sikerült leszerelnie az illetőt.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Amikor a fiú feltette a kérdést, hogy küld-e neki meztelen képeket a lány azt válaszolta, hogy várjon egy pillanatot.

Majd küldött neki egy képbetöltési ikont ábrázoló fotót.

Persze a zaklató jelezte neki, hogy a kép nem töltődik be, ekkor a lány egy kis türelmet kért, majd elküldte ugyanazt, ez pedig addig-addig ment, amíg a srác megunta, és közölte a lánnyal, hogy valószínűleg kell vennie egy új készüléket.

Megérkezett a nyár legbizarrabb desszertje: a fekete fagyihttp://www.life.hu/news/20160527-megerkezett-a-nyar-legbizarrabb-desszertje-a-fekete-fagyi.htmlCoco Chanel most ugrálna örömében, meg a kis fekete ruhájában is, ha pedig éppen New Yorkban lenne, akkor rohanna a legközelebbi cukrászdába, ugyanis megérkezett a fekete színű fagylalt! NewsOrigoÖt éve halott férfi maradványait rejtette egy szardíniai lakáshttp://www.life.hu/news/20160527-ot-eve-halott-ferfi-maradvanyait-rejtette-egy-szardiniai-lakas.htmlEgy öt évvel ezelőtt elhunyt férfi holttestére bukkantak csütörtökön Szardínia szigetén.NewsOrigoTaylor Swiftet meg akarják ölnihttp://www.life.hu/news/20160526-taylor-swiftet-halalosan-megfenyegettek.htmlHihetetlen! Létezik egy ember, aki annyira gyűlöli Taylor Swiftet, hogy meg akarja ölni. Sőt nem csak őt, hanem a barátnőit is! News--Sharon Stone mellbimbói szinte átszakítják a lenge kis felsőjéthttp://www.life.hu/news/20160525-sharon-stone-58-evesen-melltarto-nelkul-is-remekul-fest.htmlEl sem hisszük, hogy a színésznő már a 60 felé közeledik, ráadásul még melltartó nélkül is meglehetősen fiatalos idomokkal büszkélkedhet. News--Presser Gábor nyilatkozott a 700 milliós Kanye West-perrel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/news/20160523-presser-gabor-nyilatkozott-a-700-millios-kanye-west-perrel-kapcsolatban.htmlTovábbra is folyatódik a Gyöngyhajú lány című dal miatt indult 2,5 millió dolláros pereskedés, amit Presser Gábor indított Kanye West ellen. Presser nemrég megszólalt az ügyben. News--Veszélyben a királyi család! Egy gyilkos mászott be a Buckingham-palota kertjébehttp://www.life.hu/news/20160520-veszelyben-a-kiralyi-csalad-egy-gyilkos-maszott-be-a-buckingham-palota-kertjebe.htmlA napokban egy '92-ben gyilkosságért elítélt férfi fogta magát, és bemászott a Buckingham-palota kerítésén. Szerencsére sikerült elfogni, bár így is közel 10 percig tartott az akció. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.