Ezeket kellett (volna) ikszelni a lottóötöshoz

Forrás: Thinkstock -
nyeremény lottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 21. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki.

Nyerőszámok:
4 (négy)
27 (huszonhét)
41 (negyvenegy)
72 (hetvenkettő)
88 (nyolcvannyolc)

Forrás: Thinkstock

Nyeremények:
5 találatos szelvény nem volt;
4 találatos szelvényekre egyenként 1 574 275;
3 találatos szelvényekre egyenként 18 400;
2 találatos szelvényekre egyenként 1290 forintot fizetnek.

Joker: 015863
Az 1 darab Joker-telitalálatra 40 846 715 forintot fizetnek.

Villám csapott a gyerekekbe - Súlyos égési sérülést szenvedtekhttp://www.life.hu/news/20160528-villamcsapas-kovetkezteben-legalabb-nyolc-gyerek-es-harom-felnott-megserult-egy-parizsi-parkban.htmlVillámcsapás következtében legalább nyolc gyerek és három felnőtt megsérült egy párizsi parkban, közülük hatan súlyosan.News--Autóbalesetet szenvedett Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/news/20160528-autobalesetet-szenvedett-kulcsar-edina.htmlNégyes karambol részese lett a szépségkirálynő szombat reggel. Az előtte lévő autós már nem tudott megállni, ő pedig belefutott. News--Íme, a természet legbizarrabb gyilkosaihttp://www.life.hu/news/20160528-a-termeszet-legbizarrabb-gyilkosai-kek-sapkas-ifrita-kacsacsoru-emlos-kekgyurus-polip.htmlSzámos olyan teremtmény létezik a földön, ami elképesztő méreganyagokat képes kibocsátani a szervezetéből. Íme, néhány gyilkos organizmus ezek közül, amelyek talán nem a legbrutálisabbak, de mindenképpen a legfurcsábbak közül valók. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.