Súlyos bűncselekmény egy kamaszlány ellen a Margit-hídon fényes nappal

bűncselekmény Margit-híd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ketten lefogták, a harmadik elvette az értékeit a 16 éves lánynak a Margit híd budai hídfőjénél, fényes nappal. A rendőrök gyorsan elfogták a támadókat, akik közül ketten nők.

A rendőrség szombati tájékoztatása szerint a budapesti pár - F. Ildikó 32 éves és élettársa Cs. János 41 éves - illetve T. Attiláné 41 éves nyírbogdányi nő ellen csoportos rablás miatt indult eljárás.

A nyomozás eddigi adatai szerint kedden délben F. Ildikó a híd budai hídfőjénél megszólított egy 16 éves kislányt azzal, hogy adja át az értékeit. A lány nem engedelmeskedett, mire a nő és a másik asszony lefogta, a falhoz szorította és táskájából kivette a pénzét. amíg a nők a rablással voltak lefoglalva, társuk, az egyik nő élettársa közben figyelt, nehogy rendőr jöjjön.

Miután a pénzt elvették továbbálltak, de a szerencsétlen kirabolt kislány utánuk ment és megpróbálta visszakérni amit elvettek tőle. Akkor az egyik asszony megfenyegette, hogy előveszi a kését, mire a lány elfutott és hívta a rendőröket. A rablókat a járőrök pillanatok alatt, még a helyszínen elkapták, a férfinél megtalálták a rabolt pénzt is. a három embert őrizetbe vették. A két nő, akik a támadást végrehajtották, már előzetesbe is kerültek. A férfi szabadlábon védekezhet.

Villám csapott a gyerekekbe - Súlyos égési sérülést szenvedtekhttp://www.life.hu/news/20160528-villamcsapas-kovetkezteben-legalabb-nyolc-gyerek-es-harom-felnott-megserult-egy-parizsi-parkban.htmlVillámcsapás következtében legalább nyolc gyerek és három felnőtt megsérült egy párizsi parkban, közülük hatan súlyosan.News--Autóbalesetet szenvedett Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/news/20160528-autobalesetet-szenvedett-kulcsar-edina.htmlNégyes karambol részese lett a szépségkirálynő szombat reggel. Az előtte lévő autós már nem tudott megállni, ő pedig belefutott. News--Íme, a természet legbizarrabb gyilkosaihttp://www.life.hu/news/20160528-a-termeszet-legbizarrabb-gyilkosai-kek-sapkas-ifrita-kacsacsoru-emlos-kekgyurus-polip.htmlSzámos olyan teremtmény létezik a földön, ami elképesztő méreganyagokat képes kibocsátani a szervezetéből. Íme, néhány gyilkos organizmus ezek közül, amelyek talán nem a legbrutálisabbak, de mindenképpen a legfurcsábbak közül valók. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.