Gyászol a sportvilág! Meggyilkolták a világhírű, 23 éves kosarast, Bryce Dejean-Jonest

gyilkosság halál Bryce Dejean-Jones NBA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyászol az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő New Orleans Pelicans. 23 éves játékosa, Bryce Dejean-Jones ugyanis tragikus körülmények között életét vesztette.

Úgy tudni, a fiatal apuka kislánya egyéves születésnapját szerette volna megünnepelni, ezért utazott Dallasba, a gyermeket nevelő barátnője otthonába. Bryce Dejean-Jones azonban vélhetően nem ismerte jól a helyet, így amikor egy veszekedést követően másodszor visszaért a házba, a negyedik helyett - ahol volt kedvese lakása van - a harmadik emeleten próbált bejutni egy lakásba - írja The Guardian.

Az ingatlan tulajdonosa azonban nagyon megijedt, hogy valaki megpróbál betörni hozzá, így rákiáltott az ajtóban álló alakra, de mivel az nem válaszolt, lelőtte.

A kosaras azonnal belehalt a sérüléseibe.

"Nincs információnk arról, hogy Bryce Dejean-Jones ismerte a lakás tulajdonosát, vagy fegyver lett volna nála" - közölte a dallasi rendőrség szóvivője, DeMarquis Black.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.