ÉNB Alexa végre ledobja a textilt a sorozatban

ÉNB Alexa Éjjel-nappal Budapest RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörködhettünk már a fikciós reality sorozat főszereplőinek idomaiban, mutattak egy kis ezt, vagy azt, de ritkán esett meg, hogy valaki ledobja a törölközőt, és anyaszült meztelenül láthassuk. Eddig!

Az Éjjel-Nappal Budapest Alexája, azaz Koholák Alexandra vetkőzése nem csak a meztelensége miatt figyelemfelkeltő, hanem azért is, mert szerintünk az Éjjel-nappal Budapest

egyik legjobb nőjéről van szó!

Ha ezzel nem értetek egyet, akkor bizonyítékunk is van! Itt például szexi dominaként pózol, itt pedig csak egy kis melltartóban. Teljesen pucéran pedig hétfő este láthatod, ráadásul épp akció közben, mivel ismét lefekszik expasijával, Gáborral.

Forrás: RTL Klub
Letartóztatták a 17 éves szépségkirálynőthttp://www.life.hu/news/20160530-bilincsbe-vertek-a-szepsegkiralynot-mert-nem-akart-tanulni.htmlA 17 éves Madison Cox szép és van egy kis sütnivalója is, annak ellenére, hogy a története nem sült el túl jól. A tinilány ugyanis nem akart iskolába menni, és végül a börtönben kötött ki. Kitalálod, hogy miért? NewsOrigoTerroristák módszereit utánozta két diák egy budapesti iskolában http://www.life.hu/news/20160530-terroristak-modszereit-utanozta-ket-diak-egy-budapesti-iskolaban.htmlAz Iszlám Állam rendszeresen tesz közzé az interneten olyan videókat, amelyeken fejükre húzott zsákkal láthatók túszok, akiket letérdeltetnek, aztán kivégzik őket. Ezt játszotta el két 13 éves gyerek is egy budapesti iskolában. Az igazgató ugyanezzel a módszerrel büntette meg őket, ezért leváltották. NewsThinkstockA kórházból üzent Esterházy Péter http://www.life.hu/news/20160530-esterhazy-peter-korhazbol-kuldott-uzenete-matematikai-egyenleteket-rejtett.htmlBár a tervek szerint Esterházy Péter is ott lett volna vasárnap este az Uránia Nemzeti Filmszínházban, de az író sajnos csak a Szent László Kórházból üzent. Írásaiból többek közt írótársai, Parti Nagy Lajos, Spiró György és Závada Pál is felolvastak. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoLelőtték az NBA sztárkosarasát, mert rossz házba ment behttp://www.life.hu/news/20160530-bryce-dejean-jones-rossz-hazba-ment-be-es-lelottek.htmlA New Orleans Pelicans 23 éves játékosa, Bryce Dejean-Jones szombat reggel egy barátját akarta meglátogatni, de egy idegen házba ment be. Mivel a lakó egyáltalán nem ismerte a férfit, lelőtte. NewsOrigoMeghalt John Berry, a Beastie Boys egyik alapítójahttp://www.life.hu/news/20160520-52-evesen-meghalt-john-berry-a-bestie-boys-egyik-alapitoja.html52 évesen, agysorvadás következtében elhunyt John Berry, a Beastie Boys alapító gitárosa. NewsOrigoKiáll a párja mellett az az asszony akinek férje megölhette a hatéves lányukat - Sőt, állítja, szerelmes beléhttp://www.life.hu/news/20160527-kiall-a-parja-mellett-az-az-asszony-akinek-ferje-megolhette-a-hateves-lanyukat.htmlA mai napig támogatja párját az az asszony, akinek férjét hatéves kislányuk bántalmazásával és megölésével vádolják. Mióta a férfit letartóztatták, 190-szer látogatta meg a börtönben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.