Emberrablás és drogkereskedelem – Durva titkok derültek ki a gorillához beesett kisfiú apjáról

Forrás: Facebook -
lelövés kifutó Cincinatti életveszély gorilla állatkert bűnözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sajtó előtt semmi sem marad titokban: sötét titkok derültek ki a férfiról, akinek a fia beesett az állatkertben a gorilla kifutójára. A baleset miatt az állatkert dolgozói az állat lelövése mellett döntöttek.

Mint a Life.hu is írt róla, világszerte hatalmas port kavart annak a gorillának a lelövése, akinek kifutójára esett egy 3 éves kisgyerek. A fiú helyzetét életveszélyesnek ítélték, emiatt a cincinnati állatkert dolgozói agyonlőtték az állatot.

Forrás: Facebook

A Daily Mail a napokban kiderítette, kik a gyermek szülei: a brit lap szerint a 32 éves Michelle Gregg és 36 éves párja, Deonne Dickerson összesen négy gyereket nevelnek együtt. Mint kiderült, az édesapa meglehetősen sötét múlttal rendelkezik: nagyjából 10 év alatt betörés, lőfegyveres bűncselekmény, drogkereskedelem (ami miatt egy évet börtönben ült), birtokháborítás, rendbontás és emberrablás miatt gyűlt meg a baja a törvénnyel.

A szülők egyébként rengeteg kritikát kaptak: kommentelők ezrei háborodtak fel azért, mert felelőtlenségük miatt kellett agyonlőni az ártatlannak vélt gorillát. A Life.hu megkereste és kikérdezte az üggyel kapcsolatban Hanga Zoltánt, a budapesti állatkert szóvivőjét, akinek nyilatkozatát ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.