Nagyon közel volt hozzánk a herceg: Székelyföldre érkezett a brit trónörökös

Forrás: AFP -
Károly herceg brit királyi család Székelyföld
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A székelyföldi Zalánpatakon levő birtokán éjszakázott Károly herceg, a brit trón várományosa - írta kedden a Mediafax hírügynökség.

Úgy tudni, Károly herceg hétfőn érkezett Romániába. Bukarestben találkozott Klaus Iohannis államfővel és Dacian Ciolos miniszterelnökkel, majd zalánpataki birtokára utazott. Az elnöki hivatal közleménye szerint elsősorban az örökségvédelemről, Verespatakról, a mezőgazdaságról, a fenntartható fejlődésről és a falusi turizmusban rejlő rendkívüli lehetőségekről tárgyaltak - tájékoztat az MTI.

Forrás: AFP

Nagy Britannia bukaresti nagykövetségének a közleménye szerint a trónörökös főleg magánjellegű programokon vesz részt Erdélyben. A Brassó megyei Szászfehéregyházán (Viscri) felkeresi a tavaly létesített Prince of Wales képzési központot. A faluban egy régi magtárat alakítottak át oktatási központtá, ahol idén 12 kurzust szerveznek falusi fiatalok számára hagyományos mesterségek tanítására. Az első képzésen szőni tanítják az érdeklődéket.

Károly herceg visszajáró vendégnek számít Romániában.

Többször is lelkesen nyilatkozott az ember és a környezet sajátos erdélyi viszonyáról, amelyet szerinte Európa más tájain már alig lehet megtalálni.

Hoppá! Fizetős lesz az RTL Klub: Ennyibe fog kerülni havonta!http://www.life.hu/news/20160531-fizetos-lesz-az-rtl-klub-ennyibe-fog-kerulni-havonta-a-nezoknek.htmlJúlius 1-től fizetőssé válik az RTL Klub hagyományos felbontású (SD) adásának vétele is a kábelszolgáltatóknak - közölte kedden az RTL Magyarország marketingkommunikációs osztálya az MTI-vel. NewsKényszerleszállás hajtott végre Lagosban az Emirates Sao Paulóból Dubajba tartó járatahttp://www.life.hu/news/20160531-kenyszerleszallas-hajtott-vegre-az-emirates-sao-paulobol-dubajba-tarto-jarata.htmlKinyílt a lenyelt kapszula a csempész szervezetében. NewsOrigoKérjük vissza a régi Petőfit! Petíció indult a rádió visszaállításáérthttp://www.life.hu/news/20160531-peticio-indult-a-petofi-radio-visszaallitasaert.htmlA Petőfi Rádió hallgatóinak egy része csalódott a műsorvezetők cseréje és az egyéb változások miatt, követelik vissza Buda Marcit és a többieket. A posztok alatt panaszkodó és felháborodott kommentek gyülekeznek, már petíciót is indítottak Kérjük vissza a régi Petőfi-s hangokat! címmel. NewsOrigoFelgyújtotta péniszét, majd videóra vette a jelenetet egy férfi http://www.life.hu/news/20160531-veletlenul-meggyulladt-a-nadragja-megegett-a-penisze-egy-kinai-ferfinek-video.htmlA jelek szerint az úriember nem igazán figyelt a legbecsesebb testrészére. A videót már több millióan osztották meg a közösségi oldalakon. NewsThinkstockSzörnyű! Újabb tömeges szexuális zaklatás Németországbanhttp://www.life.hu/news/20160531-szexualis-zaklatas-nemetorszagban-tobb-no-is-feljelentest-tett-egy-fesztival-utan.htmlSzexuális zaklatás miatt 18 feljelentést tettek egy múlt heti németországi szabadtéri fesztivál vendégei. News--Botrány! A Facebook engedte, hogy egy halott nő képét posztoljákhttp://www.life.hu/news/20160531-nem-torolheti-a-csalad-egy-no-fotojat-a-facebook-megszolalt-az-ugyben.htmlJennifer Streit-Spears holttestét még vasárnap reggel találták meg a rendőrök. Bár a család nem járult hozzá, egy kép mégis felkerült az áldozatról a legnagyobb közösségi oldalra. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.