Meghalt Thomas Fekete, a rákkal küzdő 27 éves zenész

halál rák zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Surfer Blood egykori gitárosának kezeléséért korábban az egész zenésztársadalom összefogott. A rák agresszív formájával küzdő zenész 27 éves volt.

2015-ben jött a szomorú hír Thomas Feketéről, a 2010-ben szinte a semmiből a gitárzenei élvonalba katapultáló Surfer Blood gitárosáról, hogy a zenészt a rák egyik legagresszívebb formájával diagnosztizálták. Felesége, Jessica Fekete ekkor gyűjtést szervezett a gitáros részére, majd később egy szólóalbum is kijött Feketétől, amelynek bevételeit is a rák elleni harcra költötték. A kampányoldalon érkezett végül kedden a szomorú bejelentés, hogy Thomas elhunyt - tájékoztat a Hvg.hu.

"Szeretett Thomasunk tegnap éjjel békében, álmában, a kezemet fogva távozott" - kezdte megható üzenetét a zenészt végig ápoló feleség, aki július első hétvégéjére emlékkoncertet szervez. "Menj, találd meg Bowie-t, és jammeljetek egyet" - zárta búcsúját Jessica Fekete.

A Stereogum szerzője a következőket írta a halálhír mellé: "Feketével és a Surfer Blood többi tagjával még 2009-ben készítettem interjút. Emlékszem, ahogy izgatottan adták egymásnak a telefont, örültek, hogy végre figyelnek rájuk. Lehet, hogy ez volt az első igazi interjújuk. Szívszaggató a gondolat, hogy hét évvel később az egyik srác közülük elment."

Nagyon közel volt hozzánk a herceg: Székelyföldre érkezett a brit trónörököshttp://www.life.hu/news/20160531-karoly-herceg-nagyon-kozel-volt-hozzank-a-herceg-szekelyfoldre-erkezett-a-brit-tronorokos.htmlA székelyföldi Zalánpatakon levő birtokán éjszakázott Károly herceg, a brit trón várományosa - írta kedden a Mediafax hírügynökség. NewsAFPHoppá! Fizetős lesz az RTL Klub: Ennyibe fog kerülni havonta!http://www.life.hu/news/20160531-fizetos-lesz-az-rtl-klub-ennyibe-fog-kerulni-havonta-a-nezoknek.htmlJúlius 1-től fizetőssé válik az RTL Klub hagyományos felbontású (SD) adásának vétele is a kábelszolgáltatóknak - közölte kedden az RTL Magyarország marketingkommunikációs osztálya az MTI-vel. NewsFotó: Szabó Balázs/Life.huKényszerleszállás hajtott végre Lagosban az Emirates Sao Paulóból Dubajba tartó járatahttp://www.life.hu/news/20160531-kenyszerleszallas-hajtott-vegre-az-emirates-sao-paulobol-dubajba-tarto-jarata.htmlKinyílt a lenyelt kapszula a csempész szervezetében. NewsOrigoKérjük vissza a régi Petőfit! Petíció indult a rádió visszaállításáérthttp://www.life.hu/news/20160531-peticio-indult-a-petofi-radio-visszaallitasaert.htmlA Petőfi Rádió hallgatóinak egy része csalódott a műsorvezetők cseréje és az egyéb változások miatt, követelik vissza Buda Marcit és a többieket. A posztok alatt panaszkodó és felháborodott kommentek gyülekeznek, már petíciót is indítottak Kérjük vissza a régi Petőfi-s hangokat! címmel. NewsOrigoFelgyújtotta péniszét, majd videóra vette a jelenetet egy férfi http://www.life.hu/news/20160531-veletlenul-meggyulladt-a-nadragja-megegett-a-penisze-egy-kinai-ferfinek-video.htmlA jelek szerint az úriember nem igazán figyelt a legbecsesebb testrészére. A videót már több millióan osztották meg a közösségi oldalakon. NewsThinkstockBotrány! A Facebook engedte, hogy egy halott nő képét posztoljákhttp://www.life.hu/news/20160531-nem-torolheti-a-csalad-egy-no-fotojat-a-facebook-megszolalt-az-ugyben.htmlJennifer Streit-Spears holttestét még vasárnap reggel találták meg a rendőrök. Bár a család nem járult hozzá, egy kép mégis felkerült az áldozatról a legnagyobb közösségi oldalra. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.