Órákig hányt egy krokodil, miután rázuhant egy 120 kilós nő

Forrás: Thinkstock -
hüllő krokodil túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyes állapotba került az a krokodil, akire ráesett a cirkusz 120 kilós könyvelőnője. A sokktól az állat órákig hányt.

"Súlyos sérüléseket szenvedett egy cirkuszi krokodil, amikor ráesett egy 120 kilós könyvelő Murmanszk térségében. Az állat szerencsére már túl van a veszélyen" – közölte szerdán a cirkusz igazgatója.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Fegya, a kétméteres krokodil kedden egy mikrobusz hátsó részében utazott Szeveromorszkba egy előadásra, amikor egy éles kanyarban újabb fordulatot vett a történet: rázuhant az állatra a mellette ülő túlsúlyos asszony, a cirkusz könyvelője.

"A krokodil a sokktól három órán át hányt, ráadásul az élete is veszélybe került, a 120 kilós nőt csak kisebb sérülések érték" – jelentette a RIA Novosztyi orosz hírügynökség.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Bár Fegya már jobban van, ennek ellenére kihagy néhány előadást. A könyvelő pedig figyelmeztetésben részesült, amiért nem kapcsolta be a biztonsági övét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.