Felgyújtotta péniszét, majd videóra vette a jelenetet egy férfi

Forrás: Thinkstock -
pénisz égés videó nadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelek szerint az úriember nem igazán figyelt a legbecsesebb testrészére. A videót már több millióan osztották meg a közösségi oldalakon. 

A kínai férfi egy pohár égő alkoholba nyúlt, majd a lángoló ujjaival gyújtotta meg cigijét. Az anyagból egy kisebb adag a nadrágjára is került, ami viszont pár másodperc múlva felgyulladt. Persze azonnal nagy kiabalás vette kezdetét. A tüzet végül a lakótársa segítségével sikerült eloltani, és a hírek szerint nagyobb baj nem is történt a férfivel.

A videót most te is megtekintheted:

Az összes nagymacskát elköltöztetik Thaiföld híres Tigris Templomából http://www.life.hu/news/20160531-nem-lesz-tobb-szelfi-a-szelid-tigrisekkel.htmlAz összes nagymacskát elköltözteti Thaiföld híres Tigris Templomából a helyi nemzeti parkok, vadállatok és növények megóvásáért felelős minisztérium (DNP). News--Senki nem vezeti a 4-es metrót, már a vezetőfülkéket is bontjákhttp://www.life.hu/news/20160531-bontjak-a-4-es-metro-vezetofulkeit-senki-nem-vezeti-megnovekszik-az-utaster.htmlIgazság szerint mindig is automata vezérlésű volt a 4-es metró, utoljára szeptemberben ült bárki a vezetőfülkében, de nekik sem volt dolguk, csak az utasok biztonságérzetét növelték. News--Letartóztatták a 17 éves szépségkirálynőthttp://www.life.hu/news/20160530-bilincsbe-vertek-a-szepsegkiralynot-mert-nem-akart-tanulni.htmlA 17 éves Madison Cox szép és van egy kis sütnivalója is, annak ellenére, hogy a története nem sült el túl jól. A tinilány ugyanis nem akart iskolába menni, és végül a börtönben kötött ki. Kitalálod, hogy miért? NewsOrigoTerroristák módszereit utánozta két diák egy budapesti iskolában http://www.life.hu/news/20160530-terroristak-modszereit-utanozta-ket-diak-egy-budapesti-iskolaban.htmlAz Iszlám Állam rendszeresen tesz közzé az interneten olyan videókat, amelyeken fejükre húzott zsákkal láthatók túszok, akiket letérdeltetnek, aztán kivégzik őket. Ezt játszotta el két 13 éves gyerek is egy budapesti iskolában. Az igazgató ugyanezzel a módszerrel büntette meg őket, ezért leváltották. NewsThinkstockAmber Heard 20 millió dollárt kaphat Johnny Depptől http://www.life.hu/news/20160530-johnny-depp-szinesz-exfelesege-amber-heard-20-millio-dollart-kaphat-a-valas-utan.htmlAmennyiben a kaliforniai bíróság is úgy dönt, rengeteg pénz ütheti a 30 éves színésznő markát. News--Botrány! Rettegnek a gyerekek egy magyar iskolában http://www.life.hu/news/20160530-felnek-a-gyerekek-a-szulok-szerint-az-iskola-nagyban-hibas-az-ugyben-video.htmlRossz jegyekkel zsarolják a gyerekeket, és túlzottan szigorúak a tanárok az iskolában - ezt állítja egy erdőkertesi család. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.