A pedofil férfi a neten büszkélkedett a több mint 200 áldozatával

Forrás: Thinkstock -
pedofil áldozat Dark Web pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden idők egyik legaktívabb pedofilját ítélték el kedden Nagy-Britanniában. A 30 éves férfi még kisokost is gyártott a pedofiloknak: hogyan csábítsák el a gyerekeket, hogyan kerülhetik el a hatóságok figyelmét, ezen kívül pontozta is áldozatait. 22-szeres életfogytiglanit kapott. 

Richard Huckle szinte hivatásának tartotta a pedofíliát, a brit állampolgár két évvel ezelőtti elfogásakor még alig volt 28 éves. A bíróság előtt 71 molesztálást ismert be, szinte az összeset Malajziában követte el.

Forrás: AFP/National Crime Agency

A férfi egyébként angol tanárnak adta ki magát, utazgaztott, és sokszor azoknak a családoknak a gyerekeit molesztálta, akik szállást adtak neki.

200 áldozattal hencegett

Bár a férfi 71 ügyet ismert el, elfogása előtt a dark weben, az internet hagyományos böngészőkkel el nem érhető felületén viszont közel 200 gyerek megerőszakolásával büszkélkedett, ugyanis rendszeresen posztolt fényképeket az áldozatairól.

A legfiatalabb alig féléves volt és a legidősebbek is 12 év alattiak.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Ahhoz, hogy valaki tagja maradhasson az oldalnak különböző feltételeknek kellett megfelelni, például rendszeresen kellett friss pedofil képeket megosztania. A hatóságok közel 20 ezer gyerekpornófotót találtak és

29 gyerek áldozatot azonosítottak.

„Ez a hároméves olyan hűséges, mint egy kiskutya, és senkit nem érdekel mi történik vele” – kommentálta a fórumon egyik áldozatáról. Mindemellett a gyerekeket sokszor pontozta aszerint, hogy mennyire fiatalok, és mennyire volt nehéz közel kerülnie hozzájuk.

Richard Huckle egyik áldozatának háza Forrás: AFP/Mohd Rasfan

Huckle egyébként azt kérte a tárgyalásán, hogy minden bizonyítékot mutassanak be a tárgyalásokon, ezért az ügyészség három tárgyalást akart indítani, mert szerintük nem terhelhetnek meg egyetlen csoportnyi esküdtet azzal, hogy

az összes szörnyűséget végignézzék.

A férfi 25 év múlva kérheti szabadlábra helyezését. Ha előzetes letartóztatásban töltött börtönbüntetését is beszámítják, akár már 2040-ben, 54 évesen szabadulhat. Legfiatalabb áldozata még ekkor sem lesz 30 éves. – számolt be a CNN.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.