Feljelentést tett a Maradj talpon! forgatásán meghalt nő élettársa

MTVA -
halál Maradj talpon! (vetélkedő) feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi úgy véli, gondatlanság miatt hunyt el az élettársa a vetélkedő forgatásán. Feljelentést tett és rendőrségi vizsgálatot követel.

A 32 éves nő tavaly szeptemberben vett részt a Maradj talpon! forgatásán nézőként. A felvétel szünetében lett rosszul, az ügyelet orvos,és mentőhelikopter személyzete sem tudta megmenteni az életét.

MTVA

Élettársa szintén statisztaként volt jelen a forgatáson, állítja, hogy párja inzulinhiányban halt meg, ami nem volt sem az orvosnál, sem a mentőknél. Először az Országos Tisztifőorvosi Hivatalnál tett panaszt, akik szerint szakmai szabályok megszegése nem állapítható meg, fellebbezésre nincs lehetőség. Az élettárs azonban nem nyugodott bele, az Emberi Erőforrások Minisztériumát is megkereste, majd végül a rendőrséghez fordult - írja a Bors.

“Május 30-án a Teve utcában tettem feljelentést, becsatoltam a minisztériumból kapott választ is, amelyben volt egy olyan mondat: „elképzelhető, hogy műhiba történt”. A feljelentést foglalkozás körében elkövetett halált okozó tevékenység ügyében tettem meg”

- mondta a lapnak az élettárs. Megkeresték a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, akik megerősítették a feljelentés tényét, egyelőre eljárás nem indult az ügyben.

A férfi, aki a királynő mögött áll: 95 éves lett Fülöp edinburgh-i herceghttp://www.life.hu/news/20160610-fulop-edinburgh-i-herceg-95-eves-lett-uj-portre-keszult-rola-es-erzsebet-kiralynorol.htmlGyönyörű hivatalos fénykép készült Erzsébet királynőről és férjéről, Fülöpről a herceg születésnapja alkalmából. NewsOrigoNe már! Hideg lehet hétvégénhttp://www.life.hu/news/20160610-hidegfront-erkezhet-hetvegere-idojaras.htmlA hétvégén egy hidegfront éri térségünket, amelynek hatására esőre és lehűlésre kell készülni - közölte csütörtökön az Országos Meteorológiai Szolgálat.News--Három méter magas felfújható székletet loptak el Madrid szomszédságábólhttp://www.life.hu/news/20160609-harom-meter-magas-felfujhato-szekletet-loptak-el-spanyolorszagban.htmlKöddé vált az a három méter magas felfújható széklet, amit a Madrid mellett található Torrelodones főterén helyeztek el, ezzel is felhívva a figyelmet arra, hogy a kutyasétáltatók takarítsanak el a kedvencük után. NewsOrigoJön a hideg! Ennyi volt a nyári kánikulából http://www.life.hu/news/20160609-jon-a-hideg-sok-esovel-kozelit-a-hetvege-nehany-fokkal-gyengul-a-nappali-felmelegedes.htmlA következő napokban igen változatos lesz az időjárás. Fontos tehát, hogy a szabadtéri programoknál kellően fel legyünk készülve hidegre-melegre egyaránt. NewsOrigoTragédia! Holtan találták a Leverkusen egykori edzőjéthttp://www.life.hu/news/20160609-sascha-lewandowski-elhunyt-holtan-talaltak-az-otthonaban-a-44-eves-edzot-tragedia.htmlBochumi otthonában holtan találták a Bayer Leverkusen korábbi edzőjét, Sascha Lewandowskit. A szakember 44 éves volt. NewsAFPAz óceán felett fordult vissza egy utasszállítóhttp://www.life.hu/news/20160609-ocean-felett-fordult-vissza-egy-gep-a-hajtomuveben-veszesen-fogyott-az-olaj.htmlA Havannába tartó KLM-gép hajtóművében vészesen fogyott az olaj, ezért a pilótának azonnal cselekednie kellett. Szerencsére nem történt tragédia. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.