Gatyájába nyúlt az izgalomtól a német szövetségi kapitány

izgalom nadrág Joachim Löw
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelenlegi német válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw különös módokon vezeti le a feszültséget. Ezúttal a gatyájába nyúlt bele.

Joachim Löw nem először került a középpontba különös szokásai miatt, amiket a nyilvánosság előtt követ el. Most a kispadon nyúlt bele gatyájába a németek szövetségi kapitánya, természetesen ez a mozdulat is megmarad az utókornak.

Ahogy a 4 évvel ezelőtti esete, amikor az orrában turkált.

Hosszú Katinka sem hagyta szó nélkül az orlandói mészárlásthttp://www.life.hu/news/20160613-hosszu-katinka-sem-hagyta-szo-nelkul-az-orlandoi-meszarlast.htmlA világbajnok úszó is értetlenül áll az orlandói tragédia előtt, és ennek a Facebookon adott hangot. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoA Voice énekesnője át akarta ölelni a gyilkosáthttp://www.life.hu/news/20160613-a-voice-enekesnoje-at-akarta-olelni-a-gyilkosat.htmlEgy szemtanú látta, ahogy az orlandói koncert után Christina Grimmie ölelésre nyitotta a karját, ekkor még nem is sejtve, hogy a gyilkosával áll szemben. NewsMegnyitotta kapuit London első meztelenkedős éttermehttp://www.life.hu/news/20160613-megnyilt-london-elso-meztelen-etterme.htmlA vegán-paleo hullámot meglovagolva a Bunyadi nevezetű étterem egy újabb természetbarát opciót kínálva nyitotta meg kapuit az Ádám és Éva kosztüm szerelmeseinek. Tehát, ha nem akarsz zsákbamacskázni, irány a londoni étterem, ahol biztos, hogy megismerheted a randipartnered eddig rejtett oldalát! NewsOrigoAggódnak az emberek: könnyű robbantani az EB-n?http://www.life.hu/news/20160613-aggodnak-az-emberek-hogy-konnyu-robbantani-az-europa-bajnoksagon.htmlEgyelőre a szurkolók okoznak problémákat a Franciaországban megrendezett Európa Bajnokságon, mégis sokan aggódnak bombatámadás miatt is. News--Bombát találtak az Infoparkban, kiürítették az épületekethttp://www.life.hu/news/20160613-infopark-bombat-talaltak-a-teruleten-azonnal-kiuritettek-a-helyszint.htmlFöldből kiásott bomba miatt ürítették ki hétfőn reggel az Infopark épületeit, tíz napja ugyanez zajlott le a területen. News--Öngyilkos akart lenni a 14 éves lány, akit osztálytársai egy meztelen fotóval zaklattakhttp://www.life.hu/news/20160613-ongyilkos-akart-lenni-a-14-eves-lany-akit-osztalytarsai-egy-meztelen-fotoval-zaklattak.htmlA 14 éves kelet-magyarországi diáklányt az osztálytársai azzal zaklatták, hogy a birtokukban van egy pornókép, ami őt ábrázolja, holott csak egy internetről letöltött fotó volt, ami nagyon hasonlított a lányra. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.