szurkolás2016 fotó szurkolás focista Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak igazán fanatikus szurkolók, akik mindent megtesznek azért, hogy kedvenc csapatuk győzedelmeskedjen. De a játékosokat sem kell ám félteni! 

Ma este az egész ország a tévéképernyők előtt ül majd, hiszen 45 év után először újra játszunk az Európa-Bajnokságon. Az elmúlt napokban 10 meccs "rázta meg" a világot, és a futballrajongókat. Persze a fotósok is résen voltak, így elképesztő felvételek készültek szurkolókról, és néhány játékosról. Őrületes összeállítás következik!

/1606/Durva2016614134137
Rajongók, figyelem! Súlyos büntetés kapott az orosz válogatott http://www.life.hu/news/20160614-felfuggesztett-kizaras-az-oroszoknak-az-uefa-sulyos-buntetest-szabott-ki.htmlNem üres fenyegetőzés volt az UEFA részéről a kizárás lehetősége, az angolok elleni meccs stadionbalhéja után valóban kizárta az orosz válogatottat az Eb-ről, bár a büntetést egyelőre felfüggesztette. News--Megnyitotta kapuit London első meztelenkedős éttermehttp://www.life.hu/news/20160613-megnyilt-london-elso-meztelen-etterme.htmlA vegán-paleo hullámot meglovagolva a Bunyadi nevezetű étterem egy újabb természetbarát opciót kínálva nyitotta meg kapuit az Ádám és Éva kosztüm szerelmeseinek. Tehát, ha nem akarsz zsákbamacskázni, irány a londoni étterem, ahol biztos, hogy megismerheted a randipartnered eddig rejtett oldalát! NewsOrigoHullanak a katonák II. Erzsébet születésnapi ünnepségénhttp://www.life.hu/news/20160612-ii-erzsebet-brit-kiralyno-szuletesnapi-unnepsegen-hullanak-a-katonak.htmlSzombaton a II. Erzsébet brit királynő 90. születésnapjára tervezett parádét vezényelték le Londonban, ám a műsort egy váratlan esemény szakította félbe. Egy katona ugyanis kidőlt a sorból. News--Elhunyt egy ittas szurkoló a foci EB-nhttp://www.life.hu/news/20160613-elhunyt-egy-ittas-eszakir-szurkolo-darren-rodgers-a-foci-europa-bajnoksagon.htmlŐ lett az első, aki meghalt a 2016-os Európa Bajnokságon. Az északír drukker egy tengerparti sétányról esett le Nizzában. News--Ilyen luxusgéppel utazik a magyar válogatott: nézd meg belülről! http://www.life.hu/news/20160613-repulo-belulrol-magyar-valogatott-ilyen-luxusgeppel-megy-a-helyszinre-fotok.htmlA fiúk a jelek szerint nagyon izgatottak, hiszen holnap pályára lépnek Ausztria ellen. News--Vége a találgatásoknak! Elkészült Aigner Szilárd boncolási jegyzőkönyvehttp://www.life.hu/news/20160613-aigner-szilard-meteorologus-boncolasi-jegyzokonyve-elkeszult-igy-vege-a-talalgatasoknak.htmlMost már biztos, hogy természetes úton halt meg a 70 éves Aigner Szilárd. A boncolási jegyzőkönyv szerint az elismert és közkedvelt meteorológusnak sem a szíve, sem korábbi műtétje nem befolyásolta váratlan és tragikus halálát. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.