Két gyereket ölt meg egy német biztonsági őr (18+)

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság halál gyermek bántalmazás Berlin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyanú szerint a 33 éves férfi az egyik kisfiút a menekültek berlini regisztrációs pontjánál rabolta el, szexuálisan bántalmazta és megölte.

Két gyermek gyilkosságával vádolják a 33 éves német férfit, aki a gyanú szerint 2015 őszén rabolt el egy négyéves kisfiút a menekültek berlini regisztrációs pontjáról. Biztonsági kamerák rögzítették, hogy a gyermek és egy férfi kézen fogva sétál el a helyszínről.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A gyanú szerint megölte és szexuálisan bántalmazta a kisfiút a biztonsági őrként dolgozó férfi, akit egy másik gyilkossági ügyben is gyanúsítanak. 2015 júliusában egy potsdami játszótérről vitt el egy hatéves gyermeket. Az ügyészség szerint azért gyilkolt, hogy eltüntesse szexuális bántalmazásának nyomait. Tavaly októberben tartóztatták le a férfit, miután anyja felismerte őt a körözési képeken. A férfi mindkét tettét beismerte, a kisfiúk holttestére is rátaláltak a rendőrök. Kedden kezdődött meg a tárgyalása Berlinben, életfogytiglani börtönbüntetést kért rá az ügyész - írja a Bors a Süddeutsche Zeitung lapra hivatkozva.

Adele és Lady Gaga sem hagyta szó nélkül az orlandói mészárlásthttp://www.life.hu/news/20160615-adele-es-lady-gaga-sem-hagyta-szo-nelkul-az-orlandoi-meszarlast.htmlAdele vasárnap este Antwerpenben lépett fel, és könnyeivel küszködve jelentette be rajongóinak, hogy a koncertet az orlandói mészárlás áldozatainak emlékére szeretné ajánlani. Lady Gaga is hasonlóképp tett, ő egy Los Angeles-i virrasztáson mondott beszédet a többezres tömeg előtt. NewsÚjabb fordulat? Pedofil lakott a nyaraló közelében, ahonnan Madeleine McCann eltűnt!http://www.life.hu/news/20160615-a-pedofil-sir-clement-freud-annak-a-nyaralonak-a-kozeleben-lakott-ahonnan-madeleine-mccann-eltunt.html11 éves kislányt is molesztált Sir Clement Freud, akinek gaztetteit egy dokumentumfilm tárta fel a nyilvánosság előtt. Kiderült, hogy az állítólagos pedofil villája mindössze egy rövid kocsiútra volt attól a helytől, ahonnan Madeleine McCann eltűnt. NewsOrigoSarapova nem nyugszik bele: fellebbezett az eltiltás ellenhttp://www.life.hu/news/20160615-sarapova-nem-nyugszik-bele-fellebbezett-az-eltiltas-ellen-amit-doppingvetseg-miatt-kapott.htmlMúlt héten döntött a Nemzetközi Tenisz Szövetség, két évre eltiltották a versenyzéstől Maria Sarapovát doppingvétség miatt. A sportoló megfellebbezte a döntést. NewsAFPMenedzsere szakította el családjától az elhunyt Mészáros Michu Mihályt http://www.life.hu/news/20160615-menedzsere-szakitotta-el-csaladjatol-meszaros-michu-mihalyt-aki-76-evesen-elhunyt.html76 éves korában kómába esett a nagyszájú űrlény, ALF magyar megformálója, Mészáros „Michu" Mihály és június 13-án meghalt. Az eszméletlen színészre ügynöke talált rá, aki miatt állítólag megszakított minden kapcsolatot családjával. NewsOrigoTragikus hirtelenséggel vesztette életét a Got Talent magyar versenyzőjehttp://www.life.hu/news/20160615-tragikus-hirtelenseggel-vesztette-eletet-a-got-talent-versenyzoje-kovi-mc.htmlÉrettségije közepén hunyt el a 18 éves fiú, aki a tehetségkutató versenyen mulatós zenéivel mosolyogtatta meg a zsűrit. Betegségének nem volt előjele. News--Katalin hercegné és Vilmos herceg is megemlékezett az orlandói áldozatokról http://www.life.hu/news/20160614-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-amerikai-nagykovetseg-londonban-megemlekezes.htmlA pár a londoni amerikai nagykövetségen jelent meg, méghozzá egy megemlékezés kapcsán. Ők is aláírtak egy könyvet, mely az áldozatok tiszteletére készült. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.