Tragikus hirtelenséggel vesztette életét a Got Talent magyar versenyzője

Forrás: Thinkstock -
halál Hungary's Got Talent gyász Kovi MC
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érettségije közepén hunyt el a 18 éves fiú, aki a tehetségkutató versenyen mulatós zenéivel mosolyogtatta meg a zsűrit. Betegségének nem volt előjele.

A 18 éves szegedi fiú Kovi MC-ként lépett a Hungarys Got Talent zsűrije elé, habár nem engedték tovább a versenyben, a fiatal így is komoly rajongótáborra tett szert. Érettségije kellős közepén tartott, amikor megtörtént a tragédia.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Kisfiamat az érettségi kellős közepén ragadta el tőlünk a halál"

BorsnakLeírhatatlan a fájdalom, amit érzünk. Még el sem indult a karrierje, de megtalálta volna az útját, ebben biztos vagyok. Rengeteget bolondoztunk, mert imádott mókázni. Rengeteget segített a családjának is. Őszintén osztozom a fájdalmukban"

Győztünk! - Két góllal nyert a magyar válogatott Ausztria ellenhttp://www.life.hu/news/20160614-az-europa-bajnoksagon-magyarorszag-ketto-nullra-gyozte-le-ausztriat.htmlSzalai és Stieber fantasztikus góljai után őrjöngve ünnepelt együtt a csapat és a szurkolótábor. News10 kép az EB legdurvább arcairól! Ezt látnod kell!http://www.life.hu/news/20160614-az-eb-legdurvabb-szurkoloi-nezegess-elkepeszto-fotokat-a-meccsekrol.htmlVannak igazán fanatikus szurkolók, akik mindent megtesznek azért, hogy kedvenc csapatuk győzedelmeskedjen. De a játékosokat sem kell ám félteni! News--Katie Holmes félmeztelenül hódíthttp://www.life.hu/news/20160614-katie-holmes-felmeztelenul-hodit.htmlA színésznő olyan jól néz ki, hogy esetében mintha visszafelé járna az idő, most pedig szó szerint erről van szó, ugyanis előkerült egy 2012-ben készült fotósorozat, a képeken ráadásul félmeztelenül pózol a színésznő. NewsOrigoIgyon a baba kávét vagy sem? Felrobbant a magyar internet! http://www.life.hu/news/20160614-elkeszult-a-babyccino-a-magyar-oldalak-felhaborodtak-a-hir-kapcsan-te-mit-gondolsz.htmlTöbb internetes oldal is felkapta a fejét a babyccino című cikk kapcsán, amelyet a Frei Tamás kávézójában található magazin is feldolgozott. Voltak azonban olyanok, akik kissé félreértették az anyagot. NewsOrigoReeva Steenkamp édesapja is megszólalt: "Pistoriusnak bűnhődnie kell!"http://www.life.hu/news/20160614-reeva-steenkamp-edesapja-is-megszolalt-szerinte-pistoriusnak-bunhodnie-kell.htmlOscar Pistorius egy krikettütővel brutálisan megverte barátnőjét, aki el akart menekülni, a férfi ekkor lőtte le - állítja ügyészség a paralimpiai bajnok barátnőjének holttestén talált nyomok alapján. A keddi tárgyaláson Steenkamp apja is megszólalt. NewsAFPKatalin hercegné és Vilmos herceg is megemlékezett az orlandói áldozatokról http://www.life.hu/news/20160614-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-amerikai-nagykovetseg-londonban-megemlekezes.htmlA pár a londoni amerikai nagykövetségen jelent meg, méghozzá egy megemlékezés kapcsán. Ők is aláírtak egy könyvet, mely az áldozatok tiszteletére készült. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.