Műszaki hiba okozta a Star Trek sztárjának, Anton Yelchinnek halálát?

Forrás: AFP/Tiziana Fabi -
halál baleset Anton Yelchin műszaki hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját autója okozta a 27 éves színész halálát. Kocsija egy meredek felhajtón legurulva hozzászorította Anton Yelchin testét egy tégla postaládához. Lehet, hogy egy műszaki hiba miatt történt a tragédia.

Hollywood teljesen ledöbbent Anton Yelchin halálán, aki egy autóbalesetben hunyt el. Tulajdonképpen saját autója okozta a tragédiát, most pedig felmerült annak a lehetősége, hogy terepjárójának műszaki hibája miatt halt meg a színész.

Anton Yelchin a velencei filmfesztiválon 2014-ben Forrás: AFP/Tiziana Fabi

A jármű a meredek felhajtón gurult le, hozzászorítva a színészt egy tégla postaládához. Az autó üresben volt, a motor még járt, amikor a holttestre rátaláltak.

Sokan úgy vélik, a kocsi egy tervezési hiba miatt gázolta halálra a színészt. Anton Yelchin gépjárműjének típusából sokat visszahívtak korábban a váltó hibája miatt,

az ugyanis sok esetben nem maradt abban a pozícióban, amibe a vezető helyezte. Az Egyesült Államokban rengeteg balesetet vezetnek vissza erre a hibára, amik a 2012 és 2015 között gyártott terepjáróknál jöttek elő. Egyelőre nem hozták nyilvánosságra a színész autójának pontos típusát, ezért nem lehetünk biztosak abban, hogy műszaki hibás volt, de a baleset furcsa körülményei okot adnak a feltételezésre - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.