Lövöldözés tört ki az orvosi egyetemen, többen meghaltak

halál lövöldözés támadás orvosi egyetem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutális vérengzés áldozata lett három ember, amikor lövöldözés tört ki pénteken az ankarai orvosi egyetem egyik klinikáján.

Három ember meghalt, egy pedig megsebesült amikor lövöldözés tört ki az egyik ankarai kórházban pénteken – közölte weboldalán a Hürriyet című török napilap. A lap értesülései szerint az ott dolgozók

közötti nézeteltérés vezetett a lövöldözéshez.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Az NTV török hírtelevízió egyébként úgy tudja, hogy gyógyszertári raktárban történt az incidens, az esetnek pedig négy halottja van.

Gyümölcsök közé rejtettek potencianövelő gyógyszereket: A NAV lefoglalta!http://www.life.hu/news/20160624-gyumolcsok-koze-rejtettek-a-potencianovelo-gyogyszereket.html34 millió forint értékű potencianövelő gyógyszereket és 20 doboz magyar adójegy nélküli cigarettát talált a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egy török kamionban az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál. NewsOrigoEszméletlen, félmeztelen nőt találtak a belvárosban a tegnapi magyar meccs utánhttp://www.life.hu/news/20160623-eszmeletlen-felmeztelen-not-talaltak-a-belvarosban.htmlFélmeztelen, eszméletlen nőt találtak a Wesselényi és a Kertész utca sarkán csütörtökön. A járókelők odahívták két arra járó rendőrt, akik értesítették a mentőket. News--Ciprus legsúlyosabb erdőtüzét egy 12 éves kisfiú okozta véletlenülhttp://www.life.hu/news/20160623-ciprus-legsulyosabb-erdotuzet-egy-12-eves-kisfiu-okozta-veletlenul.htmlSikerült megfékezni a négy napon át tomboló ciprusi erdőtűz terjedését, jelentette be a ciprusi igazságügyi miniszter. Két tűzoltó meghalt, három megsebesült, 15 négyzetkilométernyi fenyőerdő és mezőgazdasági terület veszett oda. A tüzet egy 12 éves fiú okozta véletlenül. News--Egy magyar eb, Symba lett a világ egyik legjobb mentőkutyájahttp://www.life.hu/news/20160622-magyar-lett-a-vilag-egyik-legjobb-mentokutyaja.htmlSymba egyedüli magyar ebként teljesítette a kihívást, és ezzel a bolygó négy legjobb mentőkutyájából ő lett az egyik. NewsOrigoFotókon a 27 éves színész, Anton Yelchin halálának helyszínehttp://www.life.hu/news/20160620-fotokon-a-27-eves-szinesz-anton-yelchin-halalanak-helyszine.html27 éves korában, autóbalesetben elhunyt Anton Yelchin, orosz származású amerikai színész. A Strar Trek sztárjának holttestét a kocsifelhajtón találták meg az autó és a kapu közé beékelődve. A helyszínről fotók is készültek. NewsOrigoProstitúcióból származó milliókat mosott tisztára egy szegedi férfihttp://www.life.hu/news/20160617-franciaorszagban-futtatott-prostikbol-szarmazo-milliokat-mosott-tisztara-egy-szegedi-ferfi.htmlProstituáltakat futtató bűnszervezet működéséből szerzett pénz eredetének eltitkolása miatt indult eljárás egy szegedi férfi ellen. Előzetesbe kerülhet. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.